ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΦΟΝΟΣ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Συνελήφθη και τρίτος – Αξιωματικοί της Εθνικής Φρουράς

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΦΟΝΟΣ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Συνελήφθη και τρίτος – Αξιωματικοί της Εθνικής Φρουράς

22:58 - Ραγδαίες εξελίξεις σε ό,τι αφορά την υπόθεση φόνου της 38χρονης Μαρί Ρόουζ από τις Φιλιππίνες. Όπως πληροφορηθήκαμε (18/04), η Αστυνομία προχώρησε και σε τρίτη σύλληψη, δεύτερη εντός της ημέρας.

Της Γεωργίας Παππούτα

Πρόκειται για 35χρονο αξιωματικό της Εθνικής Φρουράς. Αξιωματικός ήταν και ο 30χρονος Ελληνοκύπριος που είχε συλληφθεί νωρίτερα εντός της ημέρας. Θυμίζουμε πως, όπως είχαμε γράψει για τον 35χρονο, οι ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας κατέληξαν σ΄ αυτόν μετά από εξέταση των λογαριασμών κοινωνικής δικτύωσης της άτυχης γυναίκας.

Να σημειωθεί ότι τον λογαριασμό στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης και γνωριμιών, με τον οποίο επικοινωνούσε η Ρόουζ, χειριζόταν ο ένας εκ των δυο συλληφθέντων και φέρεται να είχε αναρτήσει σ΄ αυτόν την φωτογραφία του άλλου συλληφθέντα.

Όπως είχαμε γράψει σε προηγούμενο ρεπορτάζ εντός της εβδομάδας, ο ένας εκ των δυο Ελληνοκύπριων συλληφθέντων που είναι μόνιμοι αξιωματικοί της Εθνικής Φρουράς, είχε κληθεί για κατάθεση, δηλώνοντας άγνοια για τον λογαριασμό στο εν λόγω μέσο δικτύωσης, παρ΄ όλο που σ΄ αυτόν χρησιμοποιείτο προσωπική του φωτογραφία.

Σύμφωνα με μαρτυρία φίλης της θανούσας, το βράδυ πριν την εξαφάνιση της, ένας εκ των δυο συλληφθέντων συνάντησε την Marry Rose μαζί με την εξάχρονη κορούλα της, ενώ η ίδια ανάφερε στην φίλη της ότι θα διανυκτερεύσει στην Λευκωσία.

* Φωτογραφία: Μιχάλης Μενελάου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top