ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΟΣ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Δημοσίευσε φωτογραφίες από το φρεάτιο ο 35χρονος – Σχοινί και κολλητική ταινία σπίτι του

ΦΟΝΟΣ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: Δημοσίευσε φωτογραφίες από το φρεάτιο ο 35χρονος – Σχοινί και κολλητική ταινία σπίτι του

Φωτογραφίες από το φρεάτιο όπου εντοπίστηκε νεκρή η Μαρί Ρόουζ, δημοσίευσε στο προφίλ του στο Facebook ο 35χρονος.

Της Μαρίας Χαραλάμπους

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν από τον ανακριτή του ΤΑΕ Λευκωσίας στην αίθουσα του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας την Παρασκευή (19/4), σε έρευνα που έγινε στο προφίλ του 35χρονου, εντοπίστηκαν φωτογραφίες από το λατομείο στο Μιτσερό και συγκεκριμένα από το φρεάτιο όπου εντοπίστηκε η σορός της άτυχης 38χρονης. Επίσης, εντοπίστηκαν φωτογραφίες του από τον ίδιο χώρο, να κρατά τριπόδι φωτογραφικής.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 35χρονου στην παρουσία του δικηγόρου του, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν μεταξύ άλλων, σχοινί χρώματος μπλε πανομοιότυπο με αυτό που ήταν δεμένη η Μαρί Ρόουζ όταν εντοπίστηκε στο φρεάτιο και κολλητική ταινία, όμοια με αυτή που βρέθηκε εντός του φρεατίου στο Μιτσερό. 

Επίσης, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν κάρτες κινητής τηλεφωνίας, κινητά τηλέφωνα, φορητός υπολογιστής και αριθμός μέσων αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων, φωτογραφικές μηχανές και το αυτοκίνητό του.

Θυμίζουμε ότι ο 35χρονος προσπάθησε να καταπιεί κάρτα κινητής τηλεφωνίας, πριν την σύλληψή του, κάτι που έγινε αντιληπτό από μέλος του ΤΑΕ Λευκωσίας.

Ο 35χρονος ανακρινόμενος προφορικά αρνήθηκε να δώσει οποιαδήποτε απάντηση σε ερωτήσεις, ενώ ο 30χρονος αρνήθηκε εμπλοκή και ανέφερε ότι γνώριζε τον άλλο ύποπτο από το εργασιακό τους περιβάλλον, αλλά δεν διατηρούσαν ιδιαίτερες σχέσεις.

Μετά από ολιγόλεπτο διάλειμμα στην διαδικασία, το δικαστήριο αποφάσισε οι δύο να τεθούν υπό οκταήμερα κράτηση.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 30χρονου έφερε ένσταση αφού εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι δεν δικαιολογείται η κράτηση του πελάτη του βάσει στοιχείων, ενώ ο δικηγόρος του 35χρονου δεν έφερε καμία ένσταση στην κράτησή του.

Το δικαστήριο απάντησε στον δικηγόρο του 30χρονου λέγοντας ότι υπάρχει πιθανότητα ανάμειξης του υπόπτου στο έγκλημα βάσει τον στοιχείων που υπάρχουν, ενώ αναμένονται καταθέσεις προσώπων που συνδέονται με τους δύο, ενώ επίσης θα γίνουν εξετάσεις των συσκευών που εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν από τις οικίες τους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πτώμα στη Σωτήρα: Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού

Ανείπωτη θλίψη για την 8χρονη Καισσαριανή: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η παράκληση της οικογένειας

«Θα σε σκοτώσω» - Μαθητής στη Γαλλία γρονθοκόπησε, χαστούκισε και απείλησε καθηγητή επειδή του έκανε παρατήρηση



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top