ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Έρχονται καταιγίδες, χαλάζι και χιόνι – Πότε θα 'φτιάξει' ο καιρός

ΚΥΠΡΟΣ: Έρχονται καταιγίδες, χαλάζι και χιόνι – Πότε θα 'φτιάξει' ο καιρός

Η πρόγνωση του καιρού το Σάββατο (20/04) μέχρι και την Δευτέρα (22/04). 

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το Σάββατο (20/04), θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις που δεν αποκλείεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές, ενώ από το µεσηµέρι και µετά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα αναµένεται να πέσει χαλάζι, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δεν αποκλείεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και τοπικά στα παράλια το απόγευµα µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Απόψε ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και ενδέχεται να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και τοπικά στα δυτικά ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηµατιστεί παγετός.

Την Κυριακή (21/04) νεφώσεις που θα αναπτύσσονται από το µεσηµέρι και µετά ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό.

Την ∆ευτέρα (22/04) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ νεφώσεις που θα αναπτύσσονται από το µεσηµέρι και µετά, ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή. Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία την Κυριακή δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, ενώ την ∆ευτέρα και την Τρίτη αναµένεται σταδιακά µικρή άνοδος, για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top