ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με πεντάρα αύξησε τη διαφορά επί της Ομόνοιας – Εκπληκτικά γκολ στο «Αμμόχωστος»

Με πεντάρα αύξησε τη διαφορά επί της Ομόνοιας – Εκπληκτικά γκολ στο «Αμμόχωστος»

Την 11η της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πήρε το βράδυ της Δευτέρας η Νέα Σαλαμίνα.

Η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη κέρδισε στο «Αμμόχωστος» την Ομόνοια με 5-2 για την 7η αγωνιστική της β΄ φάσης του πρωταθλήματος για τον Α΄ όμιλο.

Η νίκη αυτή έφερε τη Νέα Σαλαμίνα ν΄ανοίγει την ψαλίδα της διαφοράς από την 6η θέση στους 4 βαθμούς και να είναι στο πλην 9 από την 4η θέση.

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η Νέα Σαλαμίνα κατάφερε και άνοιξε νωρίς το σκορ, στο 5ο λεπτό με τον Ρενάτο Μαργκάσα.  Το γκολ αυτό βοήθησε πολύ νωρίς στο να ανοίξει για τα καλά το παιχνίδι, να παιχτεί ελεύθερο ποδόσφαιρο από τις δύο ομάδες μακριά από άγχος και πίεση.

Η Ομόνοια αντέδρασε και κατάφερε ν’ ανατρέψει το σκορ και να το κάνει 1-2, με τα γκολ του Μαυρία στο 18ο λεπτό και το εκπληκτικό στην κίνηση του Κολοβού στο 23ο λεπτό.

Παρόλα αυτά, η Νέα Σαλαμίνα αντίδρασε και έγινε πιο επικίνδυνη για την εστία του Μεχίας, καταφέρνοντας ν’ ανατρέψει και να πάει στην ανάπαυλα μπροστά στο σκορ με 3-2.

Στο 32ο λεπτό ο Ελουντού με αριστερό βολέ και ο Τιάγκο στο 42ο λεπτό με σουτ στην κίνηση από το ημικύκλιο έκαναν το 3-2.

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Με την ψυχολογία υπέρ της η Νέα Σαλαμίνα μπήκε ακόμη πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και μέσα σε ένα 4λεπτο «σκότωσε» το παιχνίδι, με τα γκολ του Κορρέια στο 52ο λεπτό και του Κίνγκσλεϊ στο 56ο λεπτό.

Η συνέχεια έδωσε την ευκαιρία για αλλαγές, με την Ομόνοια να μην μπορεί να έχει ψυχικές δυνάμεις για κάτι το καλύτερο, με τους γηπεδούχους να κρατάνε πολύ καλά το υπέρ τους προβάδισμα.

Η νίκη αυτή φέρει τη Νέα Σαλαμίνα να αυξάνει τη διαφορά από τους «τριφυλλοφόρους».

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (Σάββας Πουρσαϊτίδης): Βεσελόφσκι, Φουστάρ, Γκολομπάρτ, Ρέινολντς, Τζαΐλσον, Κορέια, Μαργκάσα(82΄Νουρ), Κωστή, Ελουντού, Τιάγκο, Κίνγκσλεϊ (75΄ Πική)

ΟΜΟΝΟΙΑ (Γιάννης Αναστασίου): Μεχίας, Γκαφούρ, Κούσουλος, Μότα, Μανρίκε, Λοέ (59΄Κατελάρης), Γκόμες, Μόντες (71΄Ζίβετς), Μαυρίας, Κολοβός(79΄Χαραλάμπους), Νταρμπισάιαρ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ

Φουστάρ – Λοέ,Γκόμες

 

Πατήστε εδώ για το φίλμτου αγώνα

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top