ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ του 35χρονου «Ορέστη» στο δικαστήριο – Ψύχραιμος και με επίμονο βλέμμα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ του 35χρονου «Ορέστη» στο δικαστήριο – Ψύχραιμος και με επίμονο βλέμμα

Ψύχραιμος για ακόμη μια φορά εμφανίστηκε το Σάββατο (27/4) ενώπιον δικαστηρίου ο κατ’ ομολογίαν κατά συρροή δολοφόνος, για ανανέωση της κράτησής του, μετά την παραδοχή ακόμη τριών φόνων.

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου 

Ο 35χρονος λοχαγός της Εθνικής Φρουράς, κατά την διάρκεια που του επεξηγείτο η διαδικασία, κοίταζε την δικαστή κατάματα και επίμονα.

Καθ’ όλη την διάρκεια της διαδικασίας ωστόσο, ήταν σκυφτός και ψύχραιμος, ενώ το βλέμμα του το έστρεφε κάποιες φορές προς τον ανακριτή της υπόθεσης, που ανάγνωσε τα γεγονότα.

Θυμίζουμε ότι το δικαστήριο, έκανε δεκτό το αίτημα της Αστυνομίας για ανανέωση της κράτησης του 35χρονου για άλλες οκτώ ημέρες, ώστε να συνεχιστεί το ανακριτικό έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο 35χρονος έχει παραδεχθεί επτά φόνους. Της Μαρί Ρόουζ και της 6χρονης κόρης της από τις Φιλιππίνες, της Arian Palanas Lozano και της Maricar Valdez Arquila επίσης από τις Φιλιππίνες, της  Livia Florentina Bunea 36 ετών και της 8χρονης κόρη της, Elena Natalia Bunea από την Ρουμανία και γυναίκας που εντοπίστηκε σε πηγάδι στην Ορούντα, της οποίας δεν θυμόταν όνομα και καταγωγή. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top