ΔΙΕΘΝΗ

Εξάρα και κορυφή για Μπαρτσελόνα! Έγραψε ιστορία ο Μέσι (VIDEO)

Εξάρα και κορυφή για Μπαρτσελόνα! Έγραψε ιστορία ο Μέσι (VIDEO)

Ο Λιονέλ Μέσι πέτυχε χατ τρικ, η Μπαρτσελόνα επιβλήθηκε με 6-1 της Ράγιο Βαγιεκάνο αι πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας στην Primer Division.

Η ηλιόλουστη μέρα στη Βαρκελώνη συνδυάστηκε με εξαιρετική εμφάνιση από τους παίκτες του Λουίς Ενρίκε που πρόσφεραν θέαμα και γκολ και έπιασαν ορυφή την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Μέσι ήταν ασταμάτητος και έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ισπανικού ποδοσφαίρου που σκόραρε περισσότερα από 40 γκολ για έξι συνεχόμενες σεζόν!

Ο Σουάρες άνοιξε το σκορ μόλις στο 6΄, ο Πικέ διπλασίασε τα γκολ της Μπαρτσελόνα στο 49΄ λεπτό και τότε ανέλαβε δράση ο Μέσι. Στο 57΄ από το σημείο του πέναλτι έκανε το 3-0 ενώ η Ράγιο έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τίτο.

Στο 64΄ ο Μέσι πέτυχε άλλο ένα γκολ και στο 68΄ ολοκλήρωσε το χατ τρικ με ωραία ενέργεια. Στις καθυστερήσεις ο Σουάρες σκόραρε από ασίστ του Μέσι και Ράγιο μείωσε σε 6-1 από εύστοχο πέναλτι του Μπουένο. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top