ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΚΕΛ: Δριμεία επίθεση κατά ηγεσίας της Αστυνομίας για τους φόνους – «Οργίζετε την κοινωνία ακόμα περισσότερο»

ΑΚΕΛ: Δριμεία επίθεση κατά ηγεσίας της Αστυνομίας για τους φόνους – «Οργίζετε την κοινωνία ακόμα περισσότερο»

Έντονη κριτική  του ΑΚΕΛ προς την ηγεσία της Αστυνομίας, για τις τοποθετήσεις της σχετικά με τους φόνους από τον κατά συρροή δολοφόνο.

«Η ηγεσία της Αστυνομίας αντί να σεβαστεί την κοινωνία, η οποία συγκλονισμένη και αποσβολωμένη παρακολουθεί τα όσα εκτυλίσσονται με τους φόνους γυναικών και παιδιών, προσπαθεί να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη και να φορτώσει αλλού τις τεράστιες και ασήκωτες ευθύνες της» αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΑΚΕΛ το Σάββατο (27/4).

Φανερά ενοχλήμένο το κόμμα της Αριστεράς, αναφέρει: «Δεν είναι έλλειψη νομικών εργαλείων που είχε η Αστυνομία. Έλλειψη βούλησης είχε η Αστυνομία να ασχοληθεί σοβαρά με τις καταγγελίες που έγιναν. Ασύγγνωστη ολιγωρία και εγκληματική αδιαφορία επέδειξε η Αστυνομία, η οποία χωρίς καμία δυσκολία είχε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι ελλείπουσες ‘έφυγαν στο εξωτερικό’ και ότι ‘έτσι κάμνουν τούτες’». 

«Ντροπή, κύριοι της ηγεσίας της Αστυνομίας» καταλήγει, «καλύτερα μην λέτε τίποτα, γιατί οργίζετε την κοινωνία ακόμα περισσότερο».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top