ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Βγήκε εκτός η βάρκα της ΕΜΑΚ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Βγήκε εκτός η βάρκα της ΕΜΑΚ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

(27/4) Εκτός της κόκκινη λίμνης βγήκε λίγο μετά τις 15:30 τόσο η βάρκα της ΕΜΑΚ όσο και η ρομποτική κάμερα.

Του Μιχάλη Μενελάου

Όπως διαπιστώνεται, στο σημείο όπου φέρεται να εντοπίστηκε κάποιο εύρημα, τοποθετήθηκε σημαδούρα.

Είναι άγνωστο ακόμη, αν το εύρημα που εντοπίστηκε στον βυθό της λίμνης είναι ταξιδιωτική βαλίτσα, στην οποία πιθανότατα να υπάρχει ανθρώπινη σορός.

Ωστόσο, θυμίζουμε ότι το μεσημέρι του Σαββάτου (27/4) υπήρξε έντονη κινητικότητα στο σημείο από τις Αρχές, ενώ στην Κόκκινη Λίμνη βρέθηκε και ο 35χρονος Νίκος Μεταξάς για υπόδειξη σκηνών.

Μετά την υπόδειξη ενός και μόνο σημείου από τον κατ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνο για το πού έριξε τις ταξιδιωτικές βαλίτσες στις οποίες ισχυρίστηκε ότι τοποθέτησε σορούς τριών προσώπων, η βάρκα της ΕΜΑΚ εισήλθε στα ύδατα για έρευνα, με την βοήθεια της ρομποτικής κάμερας.

Θυμίζουμε ότι ο 35χρονος ισχυρίζεται ότι στις ταξιδιωτικές βαλίτσες που φέρεται να έριξε στην λίμνη, τοποθέτησε τις σορούς 36χρονης γυναίκας από την Ρουμανία και της 8χρονης κόρης της και την σορό της Μαρικάρ από τις Φιλιππίνες.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top