ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ – ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: Ανακρίνεται καθημερινά ο 35χρονος – Καταφθάνουν ειδικοί από Scotland Yard

ΚΥΠΡΟΣ – ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: Ανακρίνεται καθημερινά ο 35χρονος – Καταφθάνουν ειδικοί από Scotland Yard

Εμπειρογνώμονες από την Scotland Yard αναμένονται στην Κύπρο ώστε να συνδράμουν στο έργο των Κύπριων ανακριτών της Αστυνομίας, σχετικά με τον 35χρονο κατ’ ομολογίαν κατά συρροή δολοφόνο, Νίκο Μεταξά.

Η Scotland Yard που εδρεύει στο Λονδίνου, έχει γίνει διεθνώς γνωστή ως σύμβολο της τέλειας αστυνόμευσης και των έξυπνων επιθεωρητών (ντετέκτιβ) σε σοβαρά και μεγάλα εγκλήματα. Γι’ αυτό και κλήθηκαν εμπειρογνώμονες στην Κύπρο, καθώς η Κυπριακή Αστυνομία βρίσκεται πρώτη φορά αντιμέτωπη με τέτοια εγκληματική δράση.

Οι ειδικοί από την Scotland Yard, αναμένεται να μελετήσουν το ανακριτικό έργο όπως και τον τρόπο δράσης του 35χρονου Νίκου μεταξά, ώστε να δημιουργηθεί ένα προφίλ του δολοφόνου.

Θα ασχοληθούν επίσης με τον τρόπο δράσης του 35χρονου και θα αναζητηθούν τα κίνητρα που τον οδήγησαν στις δολοφονίες.

Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας, Νεόφυτος Σιάηλος, σε δηλώσεις του την Κυριακή (28/4) από την Κόκκινη Λίμνη που ανασύρθηκε η πρώτη από τις τρεις βαλίτσες που έριξε ο Νίκος Μεταξάς σε αυτή, στις οποίες βρίσκονται σοροί τριών ανθρώπων, ανέφερε ότι δεν μπορεί να πει μέχρι στιγμής αν ο αριθμός των θυμάτων του 35χρονου είναι μεγαλύτερος ενώ σημείωσε: «Ο ύποπτος να ξέρετε ότι ανακρίνεται καθημερινά».

Ο 35χρονος λοχαγός της Εθνικής Φρουράς, έχει παραδεχθεί εφτά συνολικά φόνους. Της Μαρί Ρόουζ και της 6χρονης κόρης της από τις Φιλιππίνες, της Arian Palanas Lozano και της Maricar Valdez Arquila επίσης από τις Φιλιππίνες, της Livia Florentina Bunea 36 ετών και της 8χρονης κόρη της, Elena Natalia Bunea από την Ρουμανία.

Τα τρία τελευταία πρόσωπα, ομολόγισε ότι όταν τα σκότωσε, τοποθέτησε τις σορούς τους σε ταξιδιωτικές βαλίτσες και τις έριξε στην Κόκκινη λίμνη του Μιτσερού. 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Πασαλιμάνι: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την κατάρρευση του κτιρίου - Το φορτηγό που σκοτώθηκε ο αστυνομικός

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο στο TikΤοκ – Έτσι είναι όταν ξυπνάει



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top