ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ του Απόλλωνα – Και κύκνος και… ασχημόπαπο!

Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ του Απόλλωνα – Και κύκνος και… ασχημόπαπο!

Ο Απόλλωνας των τελευταίων αγωνιστικών, ειδικά στα πλέι οφ, δεν θυμίζει με τίποτα την ομάδα που το… άστρο της έλαμπε στον ουρανό την αρχή της σεζόν. Σαν να έπεσε από τον ουρανό… χωρίς ευχή!

Οι γαλάζιοι μπήκαν… φουριόζοι στη φετινή περίοδο και έδειχναν πως ξεκίνησαν από εκεί που σταμάτησα. Μπαίναν σε κάθε γήπεδο με… σπασμένα φρένα και έκαναν το δικό τους παιχνίδι, το γνωστό γρήγορο παιχνίδι που μπορεί να «τσακίσει» κάθε άμυνα και να δεχτεί πολλά γκολ. Πέρασε στην Ευρώπη σε έναν δύσκολο όμιλο και είχε αξιοπρεπέστατη παρουσία!

Κάπου όμως, τώρα τελευταία το… έχει χάσει. Δεν θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που είχε νικήσει Λάτσιο ήρθε ισόπαλος στο πρώτο παιχνίδι με την Μαρσέιγ και πήγε στο «Βελοντρόμ» για να υποτάξει την Γαλλική ομάδα. Τι πραγματικά φταίει στην ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή λίγο – πολύ μπορεί ο καθένας να καταλάβει. Οι πολλοί και συχνοί τραυματισμοί δεν άφησαν τον Κύπριο κόουτς να… κατασταλάξει σε μια ενδεκάδα, αφού έκανε συνεχώς πολλές αλλαγές.

Οι παίκτες που απέκτησε ο Απόλλωνας το καλοκαίρι δεν έχουν προσφέρει και τα αναμενόμενα. Πλην του Περέιρα φυσικά που ο τραυματισμός και αυτού τον κράτησε πίσω. Ο Μπρου συνεχώς νιώθει ενοχλήσεις, ενώ ο Καραγιόλ χάνει τη σεζόν ενώ είχε και αυτός συχνούς τραυματισμούς. O Σουμάχ που ήρθε ως αντί- Ζάντερ έφυγε κακήν κακώς μη μπορώντας να προσφέρει ούτε στο ελάχιστο. Αυτή είναι μια τριάδα παικτών που αποκτήθηκαν έχοντας «γεμάτο» βιογραφικό. Από την άλλη ο Φαουπάλα, ήρθε δανεικός από τη Σίτι, έκανε μερικές εξαιρετικές εμφανίσεις, όμως όταν άρχισε να… παίρνει μπρος και πάλι κτύπησε η… κακοδαιμονία με τους τραυματισμούς που τον άφησε εκτός και πλέον χάνει τη σεζόν.

Ο Κερμπ που ήρθε στη θέση του Σουμάχ, αγωνίστηκε σε ένα παιχνίδι, έδειξε καλά στοιχεία όμως… τα γνωστά! Και αυτός νοκ – άουτ. Ο Στυλιανού έκανε και αυτός… υψηλές πτήσεις, αλλά και ο Κύπριος μπήκε στη σχετική λίστα. Τι να πει κανείς για τον Χάμπο; Ο πολυθεσίτης του Απόλλωνα όταν χτύπησε ήταν λες και… χάθηκε το κέντρο της ομάδας.

Όλα τα πιο πάνω με τα συνεχόμενα ματς που είχαν να δώσουν οι «γαλάζιοι» με κάποιους συγκεκριμένους παίκτες (αφού οι άλλοι ήταν νοκ-άουτ), έφεραν την κόπωση. Ο λανθασμένος προγραμματισμός και η κακή παρουσία ορισμένων ποδοσφαιριστών που έλειψε η φυσιογνωμία τους (όπως ο Παπουλής) μαζί με τη φυγή του Μαγκλίτσα «λάβωσαν» τους γαλάζιους.

Ακόμα και έτσι «πληγωμένη», η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή διεκδικεί πρωτάθλημα και στο ΓΣΠ πάει με την πλάτη στον τοίχο, έχοντας μοναδικό στόχο το διπλό.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top