ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ – ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: Μαρτυρία φίλης της Ρόουζ – «Έγκυος το παιδί του 35χρονου» - VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ – ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: Μαρτυρία φίλης της Ρόουζ – «Έγκυος το παιδί του 35χρονου» - VIDEO

Η Μέρι Ρόουζ, μια εκ των θυμάτων του 35χρονου καθ’ ομολογίαν κατά συρροή δολοφόνου, Νίκου Μεταξά, φέρεται να κυοφορούσε το παιδί του.

Η άτυχη 38χρονη από τις Φιλιππίνες, που εντοπίστηκε νεκρή στις 14 Απριλίου σε φρεάτιο στο Μιτσερό, σύμφωνα με όσα επιβεβαίωσαν φιλικά της πρόσωπα στον Alpha Κύπρου, κυοφορούσε το παιδί του 35χρονου ενώ φέρονται να διατηρούσαν ερωτικό δεσμό. Ωστόσο, μαρτυρία αναφέρει ότι η 38χρονη ίσως να απέβαλε το παιδί που κυοφορούσε, πριν την εξαφάνιση της.

Πάντως, σχετική μαρτυρία, είχε αποκαλύψει στις 19 Απριλίου το ThemaOnline, σε δημοσίευμα όπου σημειωνόταν πως οι ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας φέρονται να εξετάζουν μαρτυρία που αναφέρει πως ο λοχαγός, είχε δεσμό με την Μαρί Ρόουζ.

Η ίδια μαρτυρία έφερε τον λοχαγό να δεχόταν πιέσεις από την δολοφονηθείσα, η οποία φέρεται να υποστήριξε ότι είναι έγκυος με το παιδί του. 

Θυμίζουμε ότι η Μαρί Ρόουζ, μαζί με την 6χρονη κορούλα της αγνοείτο από το 2018 και στις 14/4/2019 εντοπίστηκε σε φρεάτιο στο Μιτσερό. Η κορούλα της, δυστυχώς δεν εντοπίστηκε, ενώ ο 35χρονος καθ' ομολογίαν κατά συρροή δολοφόνος (ομολόγισε 7 φόνους) υπέδειξε την λίμνη Μεμί στον Ξυλιάτο, ως το σημείο που άφησε το άψυχο κορμάκι του παιδιού, μετά που το σκότωσε. 

Οι υπόλοιποι πέντε φόνοι αφορούν: Την Arian Palanas Lozano και της Maricar Valdez Arquila από τις Φιλιππίνες, της Livia Florentina Bunea 36 ετών και την 8χρονην κόρη της, Elena Natalia Bunea από την Ρουμανία και της Asmita Khadka Bista, 30 ετών από το Νεπάλ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top