LIFESTYLE

EUROVISION: Ενθουσίασε η Τάμτα στην πρόβα – Έκανε εντύπωση στους δημοσιογράφους – VIDEO

EUROVISION: Ενθουσίασε η Τάμτα στην πρόβα – Έκανε εντύπωση στους δημοσιογράφους – VIDEO

Η εκπρόσωπος της Κύπρου στην Eurovision, έκανε το Σάββατο (4/5) την πρώτη της πρόβα στην σκηνή όπου θα διοργανωθεί ο ευρωπαϊκός διαγωνισμός στο Ισραήλ, και φαίνεται πως άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Στην εκπομπή «Τρεις λαλούν» οι τρεις παρουσιαστές, Νατάσα Κακούτση, Νικόλας Ιωαννίδης και Στάλω Πατσιά, ασχολήθηκαν και σχολίασαν την πρώτη πρόβα της Τάμτα επί σκηνής, λέγοντας ότι τόσο η τραγουδίστρια όσο και το οπτικό αποτέλεσμα, είναι εντυπωσιακό.

Στην εκπομπή μάλιστα, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικώς ο πρόεδρος της Organisation Générale des Amateurs d' Eurovision (OGEA Κύπρου), Γιώργος Φάντης, ο οποίος έδωσε τον παλμό από την πρωτεύουσα του Ισραήλ.

Ο κ. Φάντης, εξήγησε ότι η πρώτη πρόβα αφορούσε καθαρά ρυθμικά θέματα (π.χ. πώς ακούγεται ο ήχος), ενώ επιβεβαίωσε ότι θα υπάρξουν πυροτεχνήματα κατά την διάρκεια της παρουσίας μας στην σκηνή, όπως και άλλα εφέ.

Αναφέρθηκε επίσης στις πολύ θετικές εντυπώσεις που άφησε η φετινή μας εμφάνιση και η Τάμτα, με το πολύ καλό – αρχικό - αποτέλεσμα που υπήρξε με την πρώτη πρόβα.

Η Νατάσα Κακούτση, εκ των παρουσιαστών της εκπομπής, ανέφερε ότι άτομο από την κυπριακή αποστολή δήλωσε στην εκπομπή ότι υπάρχουν μικρές λεπτομέρειες στην εμφάνιση που χρειάζονται αλλαγές, αλλά η Τάμτα είναι πολύ χαρούμενη και μάλιστα έχει κάνει εντύπωση στους δημοσιογράφους που βρίσκονται στην πρωτεύουσα της γειτονικής χώρας για να καλύψουν τον μεγάλο διαγωνισμό.

Ο κ. Φάντης, συμπλήρωσε ότι μετά την πρόβα που έχουν οι καλλιτέχνες, ακολουθεί συνάντησή τους με δημοσιογράφους και φανς, όπου η Τάμτα εκεί έδειξε άνετε και συνομίλησε με όλους, σχολιάζοντας ότι αυτό θεωρείται σημαντικό για την προβολή και της ίδιας αλλά και της αποστολής της Κύπρου.

Πιο κάτω απόσπασμα από την εκπομπή του Σαββάτου (4/5):

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top