ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Μπαρτσελόνα για τον Σαλάχ σε μία κίνηση που πρεσβεύει τα ιδανικά του αθλητισμού (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η Μπαρτσελόνα για τον Σαλάχ σε μία κίνηση που πρεσβεύει τα ιδανικά του αθλητισμού (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η Λίβερπουλ υποδέχεται στο «Άνφιλντ» τη Μπαρτσελόνα για το δεύτερο σκέλος των ημιτελικών του Champions League, με στόχο να ανατρέψει τα δεδομένα και να πάρει την πρόκριση παρά το εις βάρος της 3-0 του πρώτου αγώνα.

Πάντως, τις προσπάθειες των συμπαικτών του δεν θα μπορέσει να ενισχύσει ο Μοχάμεντ Σαλάχ, καθώς όπως έγινε γνωστό από τον Γιούργκεν Κλοπ, δεν θα είναι σε θέση να δώσει το παρών κόντρα στους «μπλαουγκράνα».

Ο Αιγύπτιος έπαθε διάσειση μετά από σύγκρουση που είχε με τον Ντουμπράβκα στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Νιουκάστλ, με αποτέλεσμα να χάσει το κρίσιμο ραντεβού της προσεχής Τρίτης (7/5).

Στο άκουσμα των τελευταίων εξελίξεων, η Μπαρτσελόνα έσπευσε να δείξει τη στήριξή της προς το πρόσωπο του 26χρονου μεσοεπιθετικού, σε μια κίνηση που πρεσβεύει τα ιδανικά του αθλητισμού.

«Παιχνίδια όπως αυτά, είναι για τους παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Καλή ανάρρωση» έγραψαν οι Καταλανοί για τον Σαλάχ κάτω από ανάρτηση της Λίβερπουλ για την κατάσταση του ποδοσφαιριστή.

 

Πηγή: www.to10.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top