ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΓΙΑΦΚΑ-ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Με αλεξίσφαιρο στο δικαστήριο ο 26χρονος – «Καταστράφηκε η οικογένεια του»

ΓΙΑΦΚΑ-ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Με αλεξίσφαιρο στο δικαστήριο ο 26χρονος – «Καταστράφηκε η οικογένεια του»

Ενώπιον του Μονίμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας, παρουσιάστηκε ο 26χρονος κατηγορούμενος για υπόθεση ναρκωτικών και καταδικασθέντας στην υπόθεση απόπειρας φόνου εναντίον του Νίκου Ροδοθέου.  

Της Γεωργίας Παππούτα

Στην δικάσιμο της Τρίτης (07/05), ο δικηγόρος του 26χρονου, αγόρευσε για μετριασμό της ποινής του πελάτη του, ενώ τόνισε πως άλλα πρόσωπα τον ενέπλεξαν. Αναφέρθηκε και στην υπόθεση απόπειρας φόνου, αφού οι δύο υποθέσεις έγιναν το ίδιο διάστημα.

Στην υπόθεσης ναρκωτικών αρχικά είχε κατηγορηθεί και ο 24χρονος αδελφός του 26χρονου, αφού σε διαμέρισμα που παρακολουθείτο από την ΥΚΑΝ μετά από πληροφορία, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 24χρονος με ποσότητα κάνναβης. Ωστόσο, στην υπόθεση παρέμεινε ο 26χρονος, ο οποίος παραδέχθηκε την κατοχή ναρκωτικών ουσιών με σκοπό την προμήθεια, όχι όμως τη συνωμοσία με τον 24χρονο αδελφό του. Ως εκ τούτου ο 24χρονος απαλλάχθηκε και από τις 11 κατηγορίες που του είχαν προσάψει αρχικά. 

Ο κ. Σταματάρης στην αγόρευση του, χαρακτήρισε τον 26χρονο ως άτομο καλού χαρακτήρα, ενώ τόνισε ότι είναι πατέρας βρέφους 20 μηνών. Μάλιστα, αναφερόμενος στην οικογένεια του είπε ότι καταστράφηκε, αφού η γυναίκα του 26χρονου αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την Κύπρο με το παιδί της, γιατί δέχεται απειλές.

Όπως ανάφερε ο συνήγορος υπεράσπισης, ο πελάτης του πρώτη φορά είχε έρθει σε επαφή με ναρκωτικά και ενέργησε υπό πίεση και μετά από οδηγίες άλλων προσώπων, οι οποίοι ασκούσαν επιρροή στον κατηγορούμενο , κάτι που είχε επικαλεστεί και στην υπόθεση απόπειρας φόνου.

Η προθυμία του 26χρονου να βοηθήσει την Αστυνομία με θεληματικές καταθέσεις του, να εξιχνιάσει το έγκλημα απόπειρας φόνου, αλλά και να φτάσει σε άτομα που έχουν σχέση με ναρκωτικά ήταν κάτι που στοχοποίησε τον ίδιο και την οικογένεια του σύμφωνα με τον κ. Σταματάρης.

Μεταξύ άλλων ο δικηγόρος αναφέρθηκε και στην μητέρα του κατηγορούμενου, η οποία μετά από εγχείρηση που υποβλήθηκε έχει 75% αναπηρία.

Στον 26χρονο θα επιβληθεί ποινή στις 10 Μαϊου, ενώ ήδη εκτίει ποινή φυλάκισης 10 μηνών που του επιβλήθηκε στις 6 Μαρτίου για την υπόθεση απόπειρας φόνου εναντίον του Νίκου Ροδοθέου, στην οποία θα καταθέσει και ως μάρτυρας κατηγορίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top