ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Πάνω απ’ τη μέση του δύτη η λάσπη – Εν αναμονή απάντησης από τη Βρετανία

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Πάνω απ’ τη μέση του δύτη η λάσπη – Εν αναμονή απάντησης από τη Βρετανία

Διάδρομος εντός της Κόκκινης λίμνης ερευνάται σπιθαμή προς σπιθαμή με δύτη.

Οι έρευνες στην Κόκκινη λίμνη συνεχίζονται με έρευνα στον βυθό της λίμνης σε διάδρομο που έχει οριοθετηθεί με δύτες που καταδύονται εντός της λίμνης μεταξύ των δύο όχθων με επίκεντρο το σημείο όπου εντοπίστηκε η βαλίτσα με τη σορό του παιδιού και η 1η βαλίτσα, ερευνώντας σπιθαμή προς σπιθαμή τον βυθό.

Γύρω στις 15.00 του Σαββάτου 11/05 η εταιρεία που υποστηρίζει τις έρευνες και για λόγους ασφαλείας, όπως διευκρινίστηκε, έφερε στο χώρο διεξαγωγής των ερευνών,  γεννήτρια με 4 ισχυρούς προβολείς.

Οι πληροφορίες από την ομάδα διεξαγωγής των ερευνών αναφέρουν ότι η λάσπη έχει φτάσει μέχρι και πάνω από τη μέση του δύτη.

Οι ίδιες πηγές πληροφόρησης ξεκαθαρίζουν πως το σενάριο να αδειάσει η λίμνη είναι εκτός πραγματικότητας καθώς το νερό είναι τοξικό και δεν υπάρχει ασφαλής χώρος απόρριψης.

Περαιτέρω η πληροφόρηση αναφέρει πως οι αρχές της Δημοκρατίας έχουν εγγράφως αποταθεί στη Βρετανία για να διερευνηθεί η δυνατότητα αποστολής ραντάρ διήθησης εδάφους για να συνδράμει τις έρευνες.

Αυτό που αναμένεται να απαντηθεί είναι κατά πόσο το ραντάρ είναι κατάλληλο για τις συνθήκες της Κόκκινης λίμνης και της λίμνης  Μεμί.

Το Σάββατο δεν διενεργήθηκαν έρευνες στη λίμνη Μεμί καθώς αναμένονται τα αποτελέσματα της ανάλυσης των ευρημάτων της σάρωσης του βυθού της λίμνης Μεμί με το σόναρ.

Υπενθυμίζεται ότι οι έρευνες που διεξάγονται στην Κόκκινη λίμνη αποσκοπούν σε εντοπισμό της 3ης σορού που ομολόγησε ότι πέταξε στη λίμνη, ο 35χρονος που τελεί υπό κράτηση για σειρά δολοφονιών ανηλίκων κοριτσιών και γυναικών και την οποία όπως παραδέχθηκε τοποθέτησε σε βαλίτσα πριν την πετάξει στην κόκκινη λίμνη.

Εάν εντός του υπολοίπου της ημέρας του Σαββάτου δεν εντοπιστεί η αναζητούμενη σορός, οι έρευνες θα συνεχιστούν την Κυριακή 12/05.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top