ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΙΡΟΣ: «Σφίγγουν οι πυράες» – Πάνω των 30 η θερμοκρασία

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΙΡΟΣ: «Σφίγγουν οι πυράες» – Πάνω των 30 η θερμοκρασία

Χαλαρή βαροβαθµίδα επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευµα της Δευτέρας (13/5) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ενώ στα νότια νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς και παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά στα βόρεια νοτιοανατολικοί ασθενείς, 2 µε 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και γύρω στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη (14/5) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν αργότερα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 35 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και στους 26 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη (15/5) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και θερµός.

Την Πέµπτη (16/5) ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος µε µέσες και ψηλές νεφώσεις. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη.

Την Παρασκευή (17/5) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο την Τετάρτη ενώ θα σηµειώσει µικρή πτώση την Πέµπτη και Παρασκευή. Η θερµοκρασία θα κυµαίνεται πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top