ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κραυγή ΑΓΩΝΙΑΣ από Πουλλαΐδη για τα οικονομικά – ΕΠΙΣΤΟΛΗ στα μέλη της Ανόρθωσης

Κραυγή ΑΓΩΝΙΑΣ από Πουλλαΐδη για τα οικονομικά – ΕΠΙΣΤΟΛΗ στα μέλη της Ανόρθωσης

Ο μεγαλομέτοχος της εταιρείας στην Ανόρθωση, Χρίστος Πουλλαΐδης με επιστολή του προς τα μέλη κρούει τον κώδωνα του κινύνου καθώς η ομάδα χρειάζεται 1,5 εκατ. μέχρι το τέλος Μαΐου.

Αναλυτικά:

«Aγαπητοί φίλοι,

ΘΕΜΑ: CRI DE COEUR ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Κατ’ αρχάς, θα ήθελα να συγχαρώ τον κ. Ευγένιο Χαμπουλλά για την ανάληψη των καθηκόντων του ως προέδρου της ποδοσφαιρικής Ανόρθωσης και να του ευχηθώ κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο του, στο οποίο ελπίζω θα έχει την στήριξη όλων μας.

Διά της παρούσης, θέλω να σας απευθύνω ένα εναγώνιο μήνυμα, ένα cri de Coeur (σ.σ. κραυγή αγωνίας), για την Aνόρθωση μας.

Όπως γνωρίζετε, η ομάδα μας βρίσκεται σε μία ιδιαιτέρως δύσκολη οικονομική κατάσταση. Οι ανάγκες μας σε ρευστότητα είναι εξαιρετικά μεγάλες, ιδιαίτερα για τον μήνα Μάιο, οπότε και τα “συμβατικά” έσοδα είναι περιορισμένα.

Μισθοί ποδοσφαιριστών, διακανονισμοί με πρώην ποδοσφαιριστές και προπονητές, αποζημιώσεις ποδοσφαιριστών για να αποχωρήσουν και να χαρίσουν μέρος των δεδουλευμένων τους και υποχρεώσεις στο Κράτος είναι μόνο μερικά από τα προβλήματα που μας ταλανίζουν ενώ προστίθενται και τα έξοδα για τη νέα περίοδο με τις προκαταβολές ποδοσφαιριστών, πληρωμές για την προετοιμασία, αεροπορικά εισιτήρια κ.ο.κ. Το σύνολό τους ξεπερνά το 1.5 εκ. μόνο μέχρι το τέλος Μαΐου. Η εταιρεία είναι απόλυτα διάφανη για να ελέγξει και να διαπιστώσει οποιοσδήποτε από εσάς ποια είναι τα έξοδά μας καθώς επίσης και τα έσοδα και η διαχείρισή τους.

Δεν σας κρύβω ότι με προβληματίζει ιδιαίτερα το θέμα του μισθολογίου των ποδοσφαιριστών. Ήδη, δύο ποδοσφαιριστές μας έχουν στείλει επιστολή διά του δικηγόρου τους και μας δίνουν δεκαήμερη προθεσμία για τα δεδουλευμένα τους. Έχοντας ξεπεράσει τους τρεις μήνες απλήρωτων μισθών, κινδυνεύουμε άμεσα να προσφύγουν οι ποδοσφαιριστές στη FIFA, να πάρουν το υπόλοιπο του συμβολαίου τους για φέτος αλλά και τα επόμενα χρόνια και ελευθερωθούν ταυτόχρονα από την ομάδα. Κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό.

Απευθύνω με όλη μου τη δύναμη κάλεσμα προς όλους σας, όπως συστρατευτούμε προκειμένου να ευαισθητοποιήσουμε όλους τους Ανορθωσιάτες μέσα στο πεδίο δράσης μας, ώστε να καταφέρουμε σε πρώτη φάση να συγκεντρώσουμε ένα ποσό που αγγίζει τις €300.000 για να πληρωθεί το μισθολόγιο των ποδοσφαιριστών.

Ο νέος Πρόεδρος κ. Ευγένιος Χαμπουλλάς, θα επικοινωνήσει μαζί σας τις επόμενες μέρες προκειμένου να εξασφαλίσει την στήριξή σας. Η ουσιαστική και έμπρακτη συνδρομή κάθε ενός από μας είναι εκ των ων ουκ άνευ.

Με εκτίμηση, Χρήστος Α. Πουλλαΐδης Chairman».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top