ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Μετατέθηκε αστυνομικός της δεξιάς γιατί δεν δέχθηκε παρεμβάσεις» - Σοβαροί ισχυρισμοί από Χαραλαμπίδου – VIDEO

«Μετατέθηκε αστυνομικός της δεξιάς γιατί δεν δέχθηκε παρεμβάσεις» - Σοβαροί ισχυρισμοί από Χαραλαμπίδου – VIDEO

Αστυνομικός της δεξιάς φέρεται να μετατέθηκε τιμωρητικά, γιατί δεν δεχόταν παρεμβάσεις και ήταν έντιμος.

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίστηκε την Τετάρτη (15/05) η βουλευτής του ΑΚΕΛ, Ειρήνη Χαραλαμπίδου, στην τηλεοπτική εκπομπή του ΡΙΚ Από Μέρα Σε Μέρα, μιλώντας στη δημοσιογράφο Κατερίνα Μηλιώτη.

Σε ένα ξέσπασμά της στην κυπριακή διάλεκτο, η Ειρήνη Χαραλαμπίδου, έκανε λόγο για λάθη και παραλείψεις της Αστυνομίας, οι οποίες μένουν ατιμώρητες με συνεπακόλουθο «να μαζεύουμε πτώματα μέσα από τη λίμνη».

Και συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος… «Εγώ θα το πω τζιαί αν προκληθώ εννά δώκω τζιαί όνομα» είπε για να εισαγάγει το θέμα που ήθελε να θίξει και επεκτάθηκε στη συνέχεια.

«Ένας από τους πιο άξιους αξιωματικούς της Αστυνομίας, μετατέθηκε. Και ξέρετε, ήταν απ΄ αυτά τα παιδιά που παραιτήθηκαν με το χρηματοοικονομικό σκάνδαλο από την ομάδα ανακριτών, γιατί δεν δεχόταν παρεμβάσεις στο έργο του. Γιατί δεν δεχόταν να συγκαλύψει, γιατί δεν ήταν πιόνι κανενός κόμματος, καμιάς κυβέρνησης. Είναι πάνω στο Αρχηγείο αυτή τη στιγμή το συγκεκριμένο πρόσωπο; Όχι. Εξαφανίσαν τον, εθάψαν τον! Γιατί αυτοί οι άνθρωποι, που έχουν προσωπικότητα, που κάμνουν τη δουλειάν τους, που έχουν άποψη, εν επικίνδυνοι. Εν επικίνδυνοι για όσους θέλουν πιόνια. Τούτη εν η αλήθεια μας σ΄ αυτό τον τόπο», είπε πετώντας και το στυλό πάνω στο πάνελ.

Και συνέχισε: «Έφερα συγκεκριμένο παράδειγμα και να μην με προκαλέσουν να το δώσω δημόσια, διότι εν θα ξέρουν πώς να απαντήσουν. Να σας πω ακόμα κάτι; Θυμάστε τότε που με απειλούσαν με άρση ασυλίας και μου έλεγαν ότι θα κάμουν έρευνα; Η διαρροή του VIDEO από πού έγινε κτλ. Εκάμαν καμιάν έρευνα; Όχι. Ξέρετε γιατί; Γιατί τους διέφυγε ότι άνθρωποι που είναι έντιμοι και δίνουν στοιχεία, εν που διαφορετικές παρατάξεις, τζιαί σκοντάψαν τζιαί εφάν τα μούτρα τους πας τη δικήν τους παράταξη».

Παρά τις παρεμβάσεις του βουλευτή Λάρνακας, Γιώργου Γεωργίου, ο οποίος χαριτολογώντας έλεγε στην Μηλιώτη «πάρτε μια γεύση από την επαγρύπνηση του ΑΚΕΛ», η Χαραλαμπίδου επέμεινε: «Δεν με κρατά κανένας από πουθενά, γι΄ αυτό και θα μιλώ ελεύθερα. Κι αν αυτό σημαίνει ότι θα μου στοιχίσει και να πάω σπίτι μου κάποια στιγμή, θα πάω έντιμη και καθαρή. Αυτά έχω να πω. Κι ο αξιωματικός στον οποίο αναφέρομαι -εμένα δεν μου αρέσει να δίδω κομματικές ταυτότητες αλλά για να μην ππέσει κανένα υπονοούμενο ότι εν της αριστεράς- εν της δεξιάς που εν ο αστυνομικός! Εγώ δεν περπατώ με κομματικές ταυτότητες, εγώ βλέπω ανθρώπους, οι οποίοι έχουν αξία, είναι έντιμοι και είναι ικανοί. Κι ο συγκεκριμένος –τζιαί εφωτογράφησα τον- παραιτήθηκε όταν εξέταζαν το χρηματοοικονομικό σκάνδαλο».

Δείτε το VIDEO:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top