ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αιχμές και… ΜΠΗΧΤΕΣ προς Ομόνοια – Τοποθέτηση για το πως θα αντιδράσουν και εάν κοστολόγησαν Κορέια

Αιχμές και… ΜΠΗΧΤΕΣ προς Ομόνοια – Τοποθέτηση για το πως θα αντιδράσουν και εάν κοστολόγησαν Κορέια

Το απόγευμα της Πέμπτης στον ραδιοφωνικό σταθμό «Active» μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος, ο οποίος δεν άφησε ασχολίαστη και τη… στάση από πλευράς Ομόνοιας.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Για τον Τιάγκο και την πρόταση της Ομόνοιας είπε: «Μας έχει ενημερώσει ότι έχει δεχθεί μια κρούση από την Ομόνοια, η οποία του έχει κάνει μια συγκεκριμένη πρόταση. Αντιλαμβάνεστε δεν είμαστε ενοχλημένοι με αυτό το γεγονός, τελειώνει το συμβόλαιο του και είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει με τον μέλλον του. Εμείς θα τον ευχαριστήσουμε για την προσφορά του όπως και τον Βεσελόφσκι. Από εκεί και πέρα όμως προκύπτουν θέματα τα οποία ενοχλούν».

Για την Ομόνοια και τον Άντερσον Κορέια: «Συγκεκριμένες διαρροές που έκανε η Ομόνοια για τον Άντερσον Κορέια, τις θεωρούμε σκόπιμες και έχουν ως σκοπό να διαταράξουν την ησυχία και τον προγραμματισμό του σωματείου μας. Έχουν προκαλέσει αναστάτωση στον κόσμο της Νέας Σαλαμίνας. Εδώ πρέπει να πούμε κάποια πράγματα με το όνομα τους. Έχει έρθει σε επαφή η Ομόνοια πριν δύο μέρες με την διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας και μας έχουν ενημερώσει για το ενδιαφέρον τους. Από εκεί και πέρα, θεωρούμε πώς το άφησαν να διαρρεύσει με σκοπό να προκαλέσουν σύγχυση στις τάξεις της Νέας Σαλαμίνας. Έχουν γίνει κι άλλα που μας ενοχλούν. Έχουν ενοχληθεί νεαροί ποδοσφαιριστές των ακαδημιών μας, 14-15 χρόνων όπως και προσωπικό του σωματείου. Για τον Ιωάννη Κωστή ή τον Θεοδόση Σιαθά τα δεδομένα θα είναι πολύ πιο διαφορετικά. Θεωρώ ότι αυτά δεν αρμόζουν σε μια ομάδα όπως είναι η Ομόνοια με τόσο μεγάλη ιστορία. Δεν μας ενοχλεί η περίπτωση του Τιάγκο, αλλά μας ενοχλούν οι υπόλοιποι χειρισμοί».

Για το πώς σκοπεύουν να αντιδράσουν: «Είναι θέμα του διοικητικού συμβουλίου, είναι κάτι που πρέπει να το δούνε. Όσον αφορά στον Κορέια και οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή μας, αν έρθει επίσημη πρόταση τότε ασφαλώς και θα εξεταστεί. Αυτό που διαφωνούμε και δεν μας άρεσε είναι να γίνονται σκόπιμα διαρροές. Δεν είμαστε ανοιχτοί, ούτε διατεθειμένοι να ξεπουλήσουμε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας. Κάποιοι θεωρούν ότι θα αγοράσουν ποδοσφαιριστές από τη Νέα Σαλαμίνα με πολύ λίγα χρήματα. Η περίοδος του ξεπουλήματος των ποδοσφαιριστών μας αποτελεί παρελθόν και όποιος θέλει να αγοράσει ποδοσφαιριστές μας θα πρέπει να πληρώσει συγκεκριμένη τιμή που ορίζει το διοικητικό συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας».

Για τον Κορέια και εάν τον έχουν κοστολογήσει: «Δεν έχουμε επίσημη πρόταση. Ήταν μια κρούση αυτή της Ομόνοιας και μας έχει ενοχλήσει η διαρροή. Αυτό που θέλουμε να πούμε και στον κόσμο μας είναι ότι δεν θα μπούμε στην διαδικασία να πουλήσουμε όλους τους ποδοσφαιριστές μας. Αν πωλήσουμε κάποιο, δεν θα πουλήσουμε τον άλλο. Είμαστε σωματείο που θα πουλήσει γιατί έχουμε ως αρχικό στόχο την οικονομική εξυγίανση του σωματείου μας».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top