LIFESTYLE

Γονάτισε μπροστά σε Κύπριο πολιτικό ο Γιώργος Νταλάρας– «Με έκανε καλύτερο άνθρωπο….» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Γονάτισε μπροστά σε Κύπριο πολιτικό ο Γιώργος Νταλάρας– «Με έκανε καλύτερο άνθρωπο….» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στην Κύπρο βρέθηκε ο Γιώργος Νταλάρας για την απονομή του βραβείου «Δώρος Λοΐζος» από την ΕΔΕΚ.

Μάλιστα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο δημοφιλής τραγουδιστής ανήρτησε μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται να έχει γονατίσει μπροστά στον Βάσο Λυσσαρίδη, ο οποίος βρέθηκε και αυτός στην απονομή του βραβείου, προφανώς για να τον χαιρετήσει.

«Βάσος Λυσσαρίδης, ο αγωνιστής, ο γιατρός, ο δάσκαλος που με έκανε καλύτερο άνθρωπο. Πήρε τα 99 του χρόνια και ήρθε στην απονομή του βραβείου Δώρος Λοίζος από την ΕΔΕΚ» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Νταλάρας.

«Ο Δώρος μπήκε μπροστά και έχασε τη ζωή του στην απόπειρα δολοφονίας κατά του γιατρού από τη χούντα στο πραξικόπημα του ‘74. Δεν νομίζω ότι θα ξαναζήσω τέτοια τιμή. Μαρίνε Σιζόπουλε, αδέλφια, ευχαριστώ!», σημπλήρωσε.

Ο κ. Λυσσαρίδης θυμίζουμε ότι είναι ο ιδρυτής της Ενιαίας Δημοκρατικής Ενώσεως Κέντρου (ΕΔΕΚ).

Όσον αφορά την αναφορά που έκανε και ο Γιώργος στον Δώρο Λοΐζου και στην κ. Λυσσαρίδη, να αξίζει να αναφέρουμε ότι ήταν 30 Αυγούστου το 1974 όταν πραγματοποιήθηκε απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του Βάσου Λυσσαρίδη, κατά την οποία σκοτώθηκε ο αρχηγός της νεολαίας της Ε.Δ.Ε.Κ. Δώρος Λοΐζου.

Από τον καταιγισμό ριπών τρεις περαστικοί τραυματίστηκαν και ένας από αυτούς, ο Χρυσήλιος Μαυρομμάτης, που υπέκυψε αργότερα στα τραύματά του.

Ο Βάσος Λυσσαρίδης στον επικήδειο λόγο που εκφώνησε, ζήτησε την άμεση αποκατάσταση της δημοκρατίας, την επιστροφή του Μακαρίου και τον αφοπλισμό των ένοπλων μελών της ΕΟΚΑ Β΄, χαρακτηρίζοντας τους δολοφόνους του Δώρου ως εγκληματικά όργανα της ΕΟΚΑ Β. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Έπιασε «λαβράκι» η ΥΚΑΝ: Ανέκοψαν 18χρονο για έλεγχο στη Μέσα Γειτονιά και βρήκαν στην κατοχή του ναρκωτικά και χρήματα

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top