ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός: «Περάσαμε δυσκολίες αλλά…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ολυμπιακός: «Περάσαμε δυσκολίες αλλά…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανακοίνωσε εξέδωσε ο Ολυμπιακός ενόψει του παιχνιδιού με το ΘΟΙ για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της β’ κατηγορίας.

Αναλυτικά:

«O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ εν όψει του τελευταίου αγώνα με το Θοι Λακατάμειας το Σάββατο και ώρα 16.00 καλεί τους φιλάθλους του να έρθουν στο Μακάριο Στάδιο και να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας για να κάνει το βήμα για τη άνοδο στην πρώτη κατηγορία.

Η ομάδα μας έχει το Σάββατο το πιο σημαντικό (ίσως) ραντεβού στην 88χρονη ιστορία της μέχρι το επόμενο, διεκδικώντας την άνοδο στα σαλόνια της 1ης κατηγορίας και στην φυσική της θέση. Όλοι μαζί και με μπροστάρη τον Χριστόφορο, πρέπει να δώσουμε τη δική μας μάχη για να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα και να καμαρώσουμε τον αγαπημένο μας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ όπως τον ονειρευόμαστε.

Περάσαμε δυσκολίες αλλά ως μεγάλη ομάδα καταφέραμε να παραμείνουμε δυνατοί και ζωντανοί στο στόχο. Βγήκαμε λοιπόν απ’ όλο αυτό πιο δυνατοί, πιο ατσαλωμένοι, πιο σφυρηλατημένοι, πιο συσπειρωμένοι, πιο τρελαμένοι από ποτέ. Και ο πιο ισοπεδωτικός τρόπος απάντησης στις ‘’λάσπες’’ θα είναι η άνοδος και η εδραίωση στην πρώτη κατηγορία.

Φίλοι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ,

Η ομάδα μας χρειάζεται τη δική σας συμμετοχή, τη δική σας συμπαράσταση σε αυτό το σπουδαίο παιχνίδι. Σας καλούμε να επιδείξετε φίλαθλο πνεύμα, και να μετατρέψετε τον αγώνα σε μια μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή .

Μακριά από αντιπαλότητες, στηρίξτε την ομάδα μας, αφοσιωθείτε σε αυτήν και μόνο αυτήν και γίνετε ο συμπαίκτης μας!. Ο δωδέκατος παίκτης του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Φίλε του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ,

Το ερχόμενο Σάββατο, η ομάδα και η πόλη της Λευκωσίας έχουν ραντεβού με την ιστορία. Εσύ θα λείπεις;».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Πρωτοτυπία ΔΗΠΑ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για τις ευρωεκλογές

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ λέει πως εξαπέλυσε επίθεση με δεκάδες ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ



Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Σε ναυάγιο οδηγείται η συμφωνία μεταξύ κυβέρνησης και της Kition Ocean Holdings, η οποία ανέλαβε τα έργα στο λιμάνι και τη μαρίνα Λάρνακας, μετά την καθυστέρηση που παρατηρείται από πλευράς της εταιρείας για την κατάθεση της εγγυητικής επιστολής, όπως είχε δεσμευτεί ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο προεδρικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top