ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βλέπει… σεντόνι η Μίλαν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Βλέπει… σεντόνι η Μίλαν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Μίλαν δυσκολεύτηκε απέναντι στην υποβιβασμένη Φροζινόνε ωστόσο με δύο γκολ σε 9′ πήρε τη νίκη με 2-0 εντός έδρας και «βλέπει» Champions League.

Στο πρώτο ημίχρονο η Μίλαν είχε την κατοχή αλλά, μόλις ένα σουτ εντός εστίας με την Φροζινόνε απλώς να αμύνεται και να πηγαίνει με το μηδέν στα αποδυτήρια.

Στην αρχή του δευτέρου μέρους, ο Αμπάτε έκανε πέναλτι και έδωσε την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να ανοίξουν το σκορ όμως ο Ντοναρούμα, έπεσε σωστά και έδιωξε το πέναλτι του Τσιάνο.

Μετά το χαμένο πέναλτι η Μίλαν ανέβασε το ρυθμό της και «καθάρισε» την αναμέτρηση μέσα σε εννέα λεπτά. Την αρχή έκανε ο Πιάτεκ με ωραίο πλασέ στην κίνηση μετά από σέντρα του Μπορίνι (57′).

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός των «ροσονέρι», Σούσο, με ένα εξαιρετικό φάουλ (66′) διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, με τη Μίλαν πλέον να «βλέπει» Champions League  και να περιμένει… δώρο από τη Γιουβέντους.

Πηγή: Sdna.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top