ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε τηλεμαχία καλεί τον Πρόεδρο Αναστασιάδη ο Κυπριανού – «Να πείσει τον κόσμο» - VIDEO

Σε τηλεμαχία καλεί τον Πρόεδρο Αναστασιάδη ο Κυπριανού – «Να πείσει τον κόσμο» - VIDEO

Έντονη κριτική ασκεί στον Πρόεδρο Αναστασιάδη ο Άντρος Κυπριανού, αναφερόμενος στη δήλωσή του περί «μηδενικών» ενώ παράλληλα τον καλεί σε δημόσια συζήτηση πριν τις εκλογές.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» της τηλεόρασης του Sigma, ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, κάλεσε τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη σε δημόσια συζήτηση για τα όσα έκανε κατά τη διάρκεια των θητειών του.

Ο κύριος Κυπριανού ανέφερε πως κατά την εν λόγω συζήτηση θα διορθωθεί και το αρνητικό κλίμα που καλλιεργήθηκε το τελευταίο διάστημα και τον τελευταίο λόγο θα τον έχει ο κυπριακός λαός.

Αξίζει να σημειωθεί πως πιο πριν, ο Άντρος Κυπριανού, ανέφερε πως τόσο ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, όσο και ο Δημοκρατικός Συναγερμός, «δεν έχουν μάθει ν’ ακούν απόψεις και θέσεις διαφορετικές από τις δικές τους».

Συνεχίζοντας ο κύριος Κυπριανού είπε πως Προεδρικό και Πινδάρου, «αντιδρούν με έναν τρόπο έντονο, με έναν τρόπο υβριστικό».

Δεν έμεινε όμως στην άμυνα αλλά πέρασε και στην αντεπίθεση, τονίζοντας πως «δεν μπορεί να είμαστε μηδενικά εμείς που εξυπηρετούμε τα συμφέροντα της συντριπτικής πλειοψηφίας του κυπριακού λαού, και ο Πρόεδρος να χαρακτηρίζει αρίστους τον Ρίκκο Ερωτοκρίτου, τον Ιωνά Νικολάου, τον Χάρη Γεωργιάδη, και θα μπορούσα να κατονομάσω κι άλλους πολλούς».

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top