ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θύρα 9: «Το έβλεπαν οι πάντες χτες στα δακρυσμένα μάτια…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Θύρα 9: «Το έβλεπαν οι πάντες χτες στα δακρυσμένα μάτια…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η Θύρα 9 εξέδωσε ανακοίνωση όπου αναφέρει τα εξής:

«Πρώτα σε αγνοούν, μετά σε κοροϊδεύουν, μετά σε πολεμούν, μετά τους νικάς…

Σε αυτή την φράση συνοψίζεται η πορεία του σωματείου μας, από το περασμένο καλοκαίρι όταν το όραμα μας πήρε σάρκα και οστά ως τέκνο της ανάγκης και της οργής μετά το ξεπούλημα, μέχρι την χτεσινή ιστορική μέρα.

Τότε πολλοί το χαρακτήρισαν τρελό, αδιανόητο, αυτοκαταστροφικό και κάποιοι μας γύρισαν την πλάτη προτιμώντας τον εύκολο δρόμο του συμβιβασμού και της υποταγής με την νέα τάξη πραγμάτων.

Όμως οι τρελοί που πίστεψαν σε αυτό, όχι μόνο δεν λύγισαν μπροστά στα πρώτα εμπόδια που φάνταζαν ανυπέρβλητα, τις τεράστιες δυσκολίες και τον λυσσαλέο πόλεμο από κάθε είδους κατεστημένο, αλλά συνέχισαν ολοένα και πιο δυνατοί και περισσότεροι, να βαδίζουν και να θριαμβεύουν κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, μέχρι να κόψουν ως περήφανοι νικητές και κατακτητές της κορυφής, το νήμα αυτής της ανηφορικής διαδρομής.

Χτες πραγματικά γράψαμε ιστορία. Δεν είναι απλά ότι κερδίσαμε την άνοδο με πανηγυρικό τρόπο, ότι ήμασταν πάνω από 2 χιλιάδες στο γήπεδο και ότι παίκτες και οπαδοί έγιναν ένα θυμίζοντας παλιές καλές εποχές.
Είναι κυρίως ότι αυτό το σωματείο, έδωσε ξανά στον κόσμο την χαμένη του περηφάνια, για την ιστορία του, για τα ιδανικά του, για την ΟΜΟΝΟΙΑ και την ΘΥΡΑ 9. Το έβλεπαν οι πάντες χτες στα δακρυσμένα μάτια από χαρά, στα ευτυχισμένα πρόσωπα, του μικρού παιδιού που πρώτη φορά ερχόταν στο γήπεδο, του έφηβου που για πρώτη φορά έπαιρνε την θέση του στον πυρήνα της 9, του φοιτητή που από το εξωτερικό ήρθε για να ζήσει από κοντά αυτό το γεγονός, στην παλιά φρουρά της ΘΥΡΑΣ 9 που έβλεπαν περήφανοι ότι οι αγώνες τους δεν πήγαν χαμένοι, ότι η νέα και ανυπότακτη γενιά συνεχίζει σε πείσμα των καιρών να μεγαλώνει και να μεγαλουργεί, στον μεσήλικα ΟΜΟΝΟΙΑτη που έδιωξαν κάποιοι από τα γήπεδα να επιστρέφει μετά από καιρό ικανοποιημένος και σίγουρος για το μέλλον, τον ηλικιωμένο που είδε συγκινημένος να ζωντανεύουν ξανά τα οράματα για τα οποία πάλεψε ο ίδιος στα νιάτα του αλλά μετά είδε κάποιοι να τα προδίδουν. Όλοι μαζί, άντρες, γυναίκες, παιδιά, έκαναν πράξη αυτό που λέγαμε: ME TON ΛΑΟ ΟΔΗΓΗΤΗ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ.

Συνεχίζουμε ΟΛΟΙ μαζί το ίδιο δυνατά μέχρι να δούμε ξανά την ΟΜΟΝΟΙΑ εκεί που της αξίζει γιατί, το χθεσινό δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που θα ζήσουμε στο μέλλον.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΜΟΝΟΙΑ – ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΥΡΑ 9

Υ.Γ- Καλό ταξίδι αδελφέ Ανδρέα…

Υ.Γ- 2 Τις επόμενες μέρες το επίσημο μας βίντεο από όλα όσα έγιναν χθές στο τσιρειο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top