ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν εμφανίστηκε σε debate ο Χρίστος Χρίστου – «Γιατί κρύβεται το ΕΛΑΜ;» - VIDEO

Δεν εμφανίστηκε σε debate ο Χρίστος Χρίστου – «Γιατί κρύβεται το ΕΛΑΜ;» - VIDEO

Καλεσμένος σε συζήτηση στην εκπομπή «Χωρίς περιστροφές» ήταν ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ, Χρίστος Χρίστου, ο οποίος τρεις ημέρες πριν ενημέρωσε ότι είναι αδύνατον να παρευρεθεί λόγω υποχρέωσης.

Στο debate καλεσμένοι εκτός από τον Χρίστο Χρίστου του ΕΛΑΜ, ήταν ο κ. Περδίκης πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων, ο κ. Σιζόπουλος πρόεδρος της ΕΔΕΚ και ο κ. Καρογιάν πρόεδρος της Δημοκρατικής Παράταξης (ΔΗΠΑ).

Όπως εξήγησε ο παρουσιαστής της εκπομπής του ΣΙΓΜΑ, Γιάννης Καρεκλάς, ο οποίος έδειξε την ενόχλησή του, οι καλεσμένοι της εκπομπής λαμβάνουν πρόσκληση περίπου δυο μήνες προηγουμένως. Ωστόσο ο κ. Χρίστου, ενημέρωσε τρεις ημέρες πριν, ότι είναι αδύνατον να παρευρεθεί καθότι είχε εκδήλωση στην Λάρνακα.

Η Συνεργασία Πολιτών και το Κίνημα Οικολόγων, εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση για την απουσία του κ. Χρίστου από την εν λόγω συζήτηση, κατακρίνοντας την απουσία του.

«Το ΕΛΑΜ λόγω απουσίας πολιτικών επιχειρημάτων αρνήθηκε να προσέλθει στο τηλεοπτικό ντιμπέιτ των πολιτών αρχηγών την Δευτέρα(20/5) στο Sigma και έχει ακυρώσει την συμμετοχή του σε ακόμη ένα», σημειώνεται αρχικά στην ανακοίνωση.

«Είναι φανερό», αναφέρεται, «ότι πολιτεύονται μόνο με συνθήματα και χωρίς προτάσεις. Ποτέ δεν μας είπαν γιατί να τους ψηφίσει κανείς  αλλά όλο λένε γιατί πρέπει να καταψηφιστούν όλοι οι άλλοι».

«Το ερώτημα που πρέπει να απαντήσει το ΕΛΑΜ είναι γιατί κρύβεται» υπογραμμίζεται.

«Το ΕΛΑΜ είναι μια περιθωριακή ομάδα όπου ποτέ δεν συζητά με κανένα αλλά είναι πάντα πανέτοιμο να αποτελέσει δεκανίκι της Κυβέρνησης» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

«Το πραγματικό δίλημμα αυτών των Ευρωεκλογών είναι αν ο 6ος Ευρωβουλευτής  θα ανήκει σε μια περιθωριακή ομάδα των Ακροδεξιών που κανένα Ευρωπαϊκό Κόμμα δεν συνεργάζεται μαζί τους ή αν για πρώτη φορά η Κύπρος θα εκπροσωπηθεί σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι των Ευρωπαίων Δημοκρατών και των Πρασίνων».

Επίσης η ανακοίνωση αναφέρει: «Οι πολίτες έχουν για πρώτη φορά την ευκαιρία να στείλουν μήνυμα τόσο στα κόμματα του κατεστημένου όσο και στην ακροδεξιά».

«Ούτε Ακροδεξιά, ούτε Κατεστημένο. Η ξεκάθαρη αλλαγή είναι η συνεργασία Συμμαχία-Οικολόγοι. Τους  προσπερνούμε! Καμία ψήφος χαμένη» καταλήγει η ανακοίνωση.

Δείτε πιο κάτω την σχετική τοποθέτηση του Γιάννη Καρεκλά στην εκπομπή 'Χωρίς περιστροφές':

https://www.youtube.com/watch?v=ZaDlhCPYsoY&fbclid=IwAR3SZPChqfro-xGY06lav7XjLPeput6fIxN34CYKevVeElYTJxsSVeMKAdk

Εναλλακτικά δείτε ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top