ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έχει ν΄ ανέβει… «ΒΟΥΝΟ» και ο επόμενος προπονητής της Ομόνοιας

Έχει ν΄ ανέβει… «ΒΟΥΝΟ» και ο επόμενος προπονητής της Ομόνοιας

Ακόμη ένας προπονητής (Γιάννης Αναστασίου) φεύγει πριν τη λήξη του συμβολαίου του από την Ομόνοια και μάλιστα ως αποτυχημένος.

Μένει να δούμε πότε θα βρεθεί εκείνος που θα… «ξορκίσει την κατάρα» και θα επαναφέρει το ιστορικό «τριφύλλι» στην κορυφή του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Αν και όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στην Ομόνοια τα τελευταία χρόνια, κυρίως από την περίοδο 2013-2014 μέχρι σήμερα, θα πρέπει πρώτα να βρεθεί ένας προπονητής που θα καταφέρει να «μπολιάσει» την ομάδα με νοοτροπία νικητή, να την επαναφέρει σε πορεία πρωταγωνιστική και ύστερα έρχονται τα υπόλοιπα…

Με απλά λόγια, μόνο εύκολο δεν θα είναι το έργο ΚΑΙ του επόμενου κόουτς που θα κάτσει στον… «ηλεκτρικό» πάγκο της Ομόνοιας.

Θυμίζουμε ότι ο τελευταίος προπονητής που οδήγησε την ομάδα της Λευκωσίας στον τίτλο του πρωταθλητή, ήταν ο Ελλαδίτης Τάκης Λεμονής την περίοδο 2009-2010…

Από τότε έχουν περάσει εννιά χρόνια… «ανομβρίας», στα οποία η Ομόνοια θυμίζουμε ότι κατέκτησε μόλις δύο κύπελλα (2011, 2012), έχοντας στον πάγκο τότε, το νυν Τεχνικό Διευθυντή της, Νεόφυτο Λάρκου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τη σεζόν 1960-1961 που η ομάδα της Λευκωσίας πήρε το πρώτο της πρωτάθλημα μέχρι σήμερα, πρώτη φορά μένει για τόσο χρονικό διάστημα χωρίς τίτλο πρωταθλήματος…

Γ.Ι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top