ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Κίτρινη προειδοποίηση για ‘εξαιρετικά ψηλές θερμοκρασίες’ – Καύσωνας τις επόμενες μέρες

ΚΥΠΡΟΣ: Κίτρινη προειδοποίηση για ‘εξαιρετικά ψηλές θερμοκρασίες’ – Καύσωνας τις επόμενες μέρες

Θερμή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα υπάρχει σκόνη μέχρι και την Παρασκευή, οι συγκεντρώσεις της οποίας παροδικά θα αυξάνονται. Χαρακτηριστικά είναι η "κιτρινη προειδοποίηση" που εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογικής Υπηρεσίας "για εξαιρετικά ψηλές θερμοκρασίες".

Απόψε, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, μέχρι 3 μποφόρ και η θάλασσα ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και τα βόρεια παράλια και γύρω στους 20 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια, καθώς και τα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 40 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα βόρεια και τα ανατολικά παράλια και γύρω στους 32 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια, καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο το βράδυ θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα καταστούν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Την Παρασκευή, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, εκτός από τα ορεινά όπου αναμένεται μικρή άνοδος. Η θερμοκρασία θα παραμείνει αισθητά πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα εμφανίζονται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση το Σάββατο, παραμένοντας όμως πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές και περαιτέρω μικρή πτώση την Κυριακή, πλησιάζοντας τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top