ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μιχαήλ: «Δεν θέλω του χρόνου…» – Τι είπε ο Κύπριος πορτιέρο για ΑΠΟΕΛ, πρόταση από Ελλάδα και Εθνική

Μιχαήλ: «Δεν θέλω του χρόνου…» – Τι είπε ο Κύπριος πορτιέρο για ΑΠΟΕΛ, πρόταση από Ελλάδα και Εθνική

Ο Κύπριος τερματοφύλακας, Νεόφυτος Μιχαήλ, παραχώρησε δηλώσεις το μεσημέρι της Δευτέρας στον Super Sport FM.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Πως σχολιάζεις την παρουσία σου στον ΠΑΣ; «Αν με ρωτούσες πριν ξεκινήσει η σεζόν για το πως θα μου φαινόταν να έπαιζα 12 παιχνίδια και με καλή παρουσία, θα έλεγα ότι θα είναι δύσκολο να γίνει. Έκανα μια καλή χρονιά αν και η ομάδα υποβιβάστηκε. Είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία μου, αλλά και το ότι κλήθηκα στην Εθνική».

Πως βίωσες την πρώτη σου χρονιά αγωνιζόμενος στο εξωτερικό; «Ήταν κάτι καινούργιο για μένα. Πρώτη φορά βρήκα στο εξωτερικό. Το πρωτάθλημα στην Ελλάδα είναι ψηλού επιπέδου. Υπάρχουν ομάδες με πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές με ευρωπαϊκή παρουσία. Η ομάδα πάλευε για να σωθεί, όμως δεν τα κατάφερε. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση μου».

Ισχύει το ενδιαφέρον από τη Λαμία; «Η θέση του τερματοφύλακα είναι δύσκολη. Για μένα το σημαντικό είναι να μην χαθεί ότι έχτισα. Δεν θέλω του χρόνου να είμαι στον πάγκο και να μην παίξω ούτε σε ένα παιχνίδι. Αν υπάρχει πρόταση, εγώ θέλω να παίξω. Θέλω να αγωνίζομαι. Όσα περισσότερα παιχνίδια μπορώ, θέλω να παίξω».

Ποια είναι τα δεδομένα με τη συνεργασία σου με το ΑΠΟΕΛ; «Ο δανεισμός μου στον ΠΑΣ ήταν για δύο χρόνια. Η ομάδα υποβιβάστηκε και είναι περίπλοκο. Ο πρόεδρος της ομάδας μου είπε ότι θέλει να μείνω και του χρόνου. Με τα δεδομένα που υπάρχουν, μάλλον ξεκινώ προετοιμασία για το ΑΠΟΕΛ».

Πότε λήγει το συμβόλαιο σου με το ΑΠΟΕΛ; «Έχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με το ΑΠΟΕΛ. Έγινε κουβέντα του μάνατζερ μου με τον προπονητή, αλλά τίποτε περισσότερο. Ξέρω ότι με παρακολούθησαν και είναι ευχαριστημένοι, όμως δεν υπάρχει κάτι δεδομένο. Τον πρώτο λόγο έχει το ΑΠΟΕΛ, Θέλω να παίξω βασικός στο ΑΠΟΕΛ, αυτός είναι ο μεγάλος στόχος για μένα».

Πως προσεγγίζεται στην Εθνική τα παιχνίδια με Σκοτία και Ρωσία; «Είναι δύο δύσκολα παιχνίδια. Ειδικά η Ρωσία είναι μια δυνατή ομάδα. Είμαστε η Κύπρος, ξέρουμε τις δυνατότητες μας, όμως υπάρχει θέληση για το κάτι παραπάνω. Σε κάποια φάση, μπορεί σε κάποιο από αυτά τα παιχνίδια να τα καταφέρουμε. Ευελπιστούμε για το καλύτερο».

Πως σχολιάζεις το συναγωνισμό για τη θέση του τερματοφύλακα; «Άλλες χρονιές ήταν πιο δύσκολο, φέτος όμως με τα παιχνίδια που έχω, θεωρώ ότι μπορώ να προσφέρω κάτι περισσότερο στην Εθνική. Ο προπονητής θα αποφασίσει, όμως είμαι έτοιμος να βοηθήσω την Εθνική».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top