ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΞΕΛΙΞΗ με Εστρέλα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΕΞΕΛΙΞΗ με Εστρέλα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον πρώην παίκτη του ΑΠΟΕΛ τον Εστρέλα, αναφέρει ότι έχει τελειώσει η συνεργασία του με την ομάδα Βαρζίμ…

«Σήμερα είμαι στη θέση για να ανακοινώσω ότι ήρθε το τέλος της συνεργασίας με τη Varzim Sport Club.  Τρία χρόνια περιτριγυρισμένος από καλές και κακές στιγμές, από αγώνες και εμπόδια. Όπου σε 82 παιχνίδια πολέμησα με όλη μου τη δύναμη, ψυχή και αγώνα με το σύμβολο της ομάδας στο στήθος! Υπέφερα σε κάθε ήττα, τα έδωσα όλα για τις νίκες, αλλά στο τέλος ο κύριος στόχος πάντα εκπληρωνόταν.

Όταν ήρθα σε αυτή την ομάδα είχα μια εντελώς διαφορετική αντίληψη για την πραγματικότητα που έζησα και ήταν αισθητή σε αυτή την τεράστια οικογένεια της Varzim, στην οποία ξεπέρασα όλες τις προσδοκίες μου.

Ευχαριστώ όλους όσους με υποστήριξαν και βοήθησαν να προοδεύσω σε όλα τα επίπεδα.

Ήρθε η ώρα να φύγω για μία νέα σελίδα.

Σήμερα λέω αντίο στην καλύτερη εικόνα που θα μείνει για πάντα στη μνήμη!

Θα είμαι άλλος ένας θαυμαστής της ομάδας

Σ ‘ ευχαριστώ varzim!».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top