ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Α. Κυπριανού: «Ο Νιαζί εκλέγηκε από Ε/κ – Γνωρίζω ότι είχαμε απώλειες από αυτή την απόφαση»

Α. Κυπριανού: «Ο Νιαζί εκλέγηκε από Ε/κ – Γνωρίζω ότι είχαμε απώλειες από αυτή την απόφαση»

Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, σε δηλώσεις του ανέφερε ότι γνωρίζει ότι είχε κάποιες απώλειες από ψηφοφόρους του κόμματος, λόγω της απόφασης να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του κόμματος Τ/κ υποψήφιος.

Το πρωί της Τρίτης (28/5) ο Άντρος Κυπριανού φιλοξενήθηκε τηλεφωνικώς στο «Πρωινό δρομολόγιο» του ΡΙΚ, όπου κλήθηκε να σχολιάσει τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών.

Αναφέρθηκε κυρίως στον Νιαζί Κιζίλγιουρεκ και στην εκλογή του. Σημείωσε ότι δεν εκλέγηκε μόνο από τους ψήφους των Τ/κ οι οποίοι ήταν λίγοι περισσότεροι από 4 χιλιάδες, ο οποίοι μάλιστα δεν τον ψήφισαν όλοι. «Εκλέγηκε από Ε/κ» είπε ο κ. Κυπριανού.

Όσον αφορά την συμμετοχή του κ. Κιζίλγιουρέκ στο ψηφοδέλτιο του κόμματος, είπε ότι γνωρίζει ότι το ΑΚΕΛ είχε κάποιες απώλειες από την απόφασή του αυτή, αλλά ήταν πολιτική απόφαση, η οποία έστειλε μηνύματα τόσο σε εσωτερικό όσο και εξωτερικό, σημείωσε.

«Ψηφοφόροι δεν δέχθηκαν την συμμετοχή» σημείωσε και εξήγησε ότι υπήρξαν άτομα που ψηφίζουν ΑΚΕΛ αλλά διαφώνησαν με την εν λόγω απόφαση.

«Είμαστε μεγάλο κόμμα, τα θεωρώ φυσιολογικά αυτά τα πράγματα» είπε και εξήγησε ότι σε ένα μεγάλο κόμμα πάντα υπάρχει μια ομάδα που διαφωνεί με κάποια απόφαση.

Ερωτηθείς για την γραμμή που θα ακολουθήσει ο κ. Κιζίλγιουρεκ, ο κ. Κυπριανού είπε: «Αν δεν ξέραμε ποιες ήταν οι βασικές του θέσεις σε κυπριακό και τουρκική εισβολή, δεν θα τον βάζαμε στο ψηφοδέλτιο».

Σημείωσε επίσης ότι είναι ιστορικής σημασίας η ενέργεια που έχει γίνει, ενώ την χαρακτήρισε και ρίσκο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top