ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΑΝΑΤΟΣ ΒΡΕΦΟΥΣ: Εξετάζονται κι άλλα ενδεχόμενα για το τραγικό γεγονός –Δείγματα για εξετάσεις

ΘΑΝΑΤΟΣ ΒΡΕΦΟΥΣ: Εξετάζονται κι άλλα ενδεχόμενα για το τραγικό γεγονός –Δείγματα για εξετάσεις

Τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων αναμένεται να ρίξουν φως στα αίτια του θανάτου του πεντάμηνου βρέφους, που «έσβησε» λίγο πριν από το μεσημέρι της Τρίτης (28/05) σε οικία στα Λατσιά.

Η ιατροδικαστής της Δημοκρατίας Αγγελική Παπέττα που διενήργησε τη νεκροτομή επί της σορού του βρέφους φέρεται να επιφυλάσσει το πόρισμά της για τα αίτια θανάτου. Έλαβε σχετικά δείγματα για τις εξετάσεις που αναφέραμε πιο πάνω και θα αναμένει τα αποτελέσματα πριν καταλήξει στα ακριβή αίτια που προκάλεσαν το τραγικό γεγονός.

Η διαδικασία διήρκησε γύρω στις τρεις ώρες, ενώ έγινε στην παρουσία του ιδιώτη ιατροδικαστή Πανίκου Σταυριανού, ο οποίος προσελήφθη από την οικογένεια.

Πληροφορία που διερευνάται αναφέρει ότι στα εμέσματα του βρέφους υπήρχε αίμα.

Η γυναίκα που πρόσεχε το αγγελούδι στην οικία της στα Λατσιά διαπίστωσε γύρω στις 11:30 ότι το πεντάμηνο βρέφος δεν έδειχνε σημεία ζωής κι αμέσως κάλεσε βοήθεια.

Οι χαροκαμένοι γονείς του βρέφους κατάγονται από τη Ρουμανία. Ζουν και εργάζονται για χρόνια στην Κύπρο, ενώ εργοδοτούνται σε γνωστή υπεραγορά της Κύπρου.

Όπως πληροφορούμαστε, ο εργοδότης τους από την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό τους και έκανε διευθετήσεις για να στηριχθούν ψυχολογικά σ΄ αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Δεν είχαν άλλα παιδιά, πέραν του πεντάμηνου αγοριού.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top