ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο Γιάγκου κλήθηκε να καταθέσει στο ΤΑΕ Αρχηγείου όσα κατήγγειλε για Κίρζη – «Μειωμένη απόδοση»

Ο Γιάγκου κλήθηκε να καταθέσει στο ΤΑΕ Αρχηγείου όσα κατήγγειλε για Κίρζη – «Μειωμένη απόδοση»

Το κατώφλι του ΤΑΕ Αρχηγείου θα διαβεί ο Γιώργος Γιάγκου, πρώην υπεύθυνος ασφαλείας του ποδοσφαιρικού Απόλλωνα. Αυτό αναφέρουν διασταυρωμένες πληροφορίες του ThemaOnline.

Όπως μας ανέφερε επισήμως αρμόδιο άτομο, έχει γίνει διευθέτηση προκειμένου ο Γιάγκου να καταθέσει το πρωί της Πέμπτης (30/05) σε ανακριτές του ΤΑΕ Αρχηγείου για τα όσα καταλογίζει στον πρόεδρο του ποδοσφαιρικού Απόλλωνα Νίκο Κίρζη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αστυνομία στην προκειμένη περίπτωση ενήργησε αυτεπάγγελτα. Ειδική μονάδα εντόπισε τα όσα κατάγγειλε ο Γιάγκου μέσω διαδικτύου και αφού πρώτα αξιολογήθηκαν από υψηλόβαθμο στέλεχος του αστυνομικού σώματος τα όσα υποστηρίζει για τον κ. Κίρζη, κρίθηκε πως χρήζουν περαιτέρω εξέτασης.

Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Γιάγκου καταλόγισε αξιόποινη πράξη στον κ. Κίρζη.

Ο πρώην υπεύθυνος ασφαλείας του Απόλλωνα, σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης το πρωί της Τετάρτης (29/05) ισχυρίστηκε πως ο Νίκος Κίρζης έκανε ενέργειες μέσω κινητού τηλεφώνου προκειμένου να επηρεάσει παίκτες ομάδας α΄ κατηγορίας.

Επιδίωξη του τελευταίου, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του Γιάγκου, ήταν να έχουν μειωμένη απόδοση οι εν λόγω ποδοσφαιριστές.

Πρόκειται για σοβαρές καταγγελίες, τις οποίες θα κληθεί να υποστηρίξει με στοιχεία ο Γιάγκου.

Φάνης Μακρίδης

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top