ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Μας «έλιωσε» ο ήλιος – Πάνω από 40 βαθμούς η θερμοκρασία - ΠΙΝΑΚΑΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Μας «έλιωσε» ο ήλιος – Πάνω από 40 βαθμούς η θερμοκρασία - ΠΙΝΑΚΑΣ

Θερμή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή.

Το βράδυ της Πέμπτης 30/05 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μεταβλητοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και αργότερα ασθενείς, 3 Μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη στα δυτικά και τα βόρεια παράλια, και ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια.

Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 20 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή 31/05 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις και αρχικά αραιή σκόνη στην ατμόσφαιρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα νοτιοδυτικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη και τοπικά στα νοτιοδυτικά το απόγευμα μέχρι ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 40 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 35 στα νότια και τα ανατολικά παράλια και γύρω στους 30 στα υπόλοιπα παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ της Παρασκευής ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς 3 Μποφόρ, παρόλο που αρχικά στα νοτιοδυτικά θα πνέουν δυτικοί μέτριοι 4 Μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη στα δυτικά και τα βόρεια παράλια, και ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια.

Το Σάββατο 01/06, την Κυριακή 02/06 και την Δευτέρα 03/06 ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Από την Κυριακή στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη.

Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει μικρή πτώση μέχρι την Δευτέρα, παραμένοντας αρκετά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν την Πέμπτη 30/05 και η σχετική υγρασία στις 3 το απόγευμα ήταν:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top