ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Ρίχνει τα ‘καρφιά’ του στο Υπουργείο o δήμαρχος - 'Ελπίζουμε να μην μας στείλει και τον λογαριασμό της ΑΗΚ'

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Ρίχνει τα ‘καρφιά’ του στο Υπουργείο o δήμαρχος - 'Ελπίζουμε να μην μας στείλει και τον λογαριασμό της ΑΗΚ'

Ο δήμαρχος Αγίας Νάπας, Γιάννης Καρούσος, προχώρησε στην απόφαση όπως ο δήμος αναλάβει την εγκατάσταση των κλιματιστικών στα σχολεία.  

Ο Γενικός Γραμματέας της ΠΟΕΔ, Χάρης Χαραλάμπους, επανάφερε το φλέγον θέμα λέγοντας ότι μαθητές και δάσκαλοι κινδυνεύουν από θερμοπληξία τις μέρες που υπάρχουν υψηλές θερμοκρασίες. 

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο κ.Καρούσος έβαλε ένα τέλος στο ζήτημα και ανακοίνωσε ότι θα αναλάβει την εγκατάσταση των κλιματιστικών στα σχολεία. Στην εν λόγω ανάρτηση του δεν διστάζει να αναφερθεί στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού για τις ευθύνες που δεν ανάλαβε γράφοντας ότι είναι κάτι που έπρεπε να γίνει εδώ και χρόνια από το Υπουργείο. Μάλιστα, τα ‘καρφιά’ του δήμαρχου δεν σταμάτησαν εκεί, αφού συνέχισε γράφοντας ότι ελπίζει το Υπουργείο να μην τους υποχρεώσει να πληρώσουν και τον λογαριασμό.  

Αυτούσια η ανάρτηση του Δημάρχου Αγίας Ναπας:  

«Επειδή πολλές φορές οι δήμοι αντικαθιστούν το κράτος κι επειδή είμαστε και «βασίλεια», στην Αγία Νάπα θα αναλάβουμε εξολοκλήρου το κόστος εγκατάστασης κλιματιστικών στα σχολεία μας κάτι που θα έπρεπε να γίνει εδώ και χρόνια σε όλα τα σχολεία από το ίδιο το υπουργείο. Ελπίζω το υπουργείο να μην μας υποχρεώσει να πληρώνουμε και τον λογαριασμό της ΑΗΚ»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top