ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΒΡΕΦΟΥΣ: Έγκυος μετά την σύλληψη της για ξυλοδαρμό του 21 μηνών παιδιού της – Ζήτησε να βλέπει τον γιό της

ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΒΡΕΦΟΥΣ: Έγκυος μετά την σύλληψη της για ξυλοδαρμό του 21 μηνών παιδιού της – Ζήτησε να βλέπει τον γιό της

Έγκυος στο δεύτερο παιδί της η 23χρονη μητέρα από την Βουλγαρία, η οποία συνελήφθη για ξυλοδαρμό του 21 μηνών γιού της σε προάστιο της Λευκωσίας, τον Φεβρουάριο 2019.

Της Γεωργίας Παππούτα

Η μητέρα από την Βουλγαρία αρνείται τις κατηγορίες, οι οποίες αφορούν επίθεση στον γιό της και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης. Η 23χρονη μητέρα αφέθηκε ελεύθερη υπό όρους μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης της, ενώ όπως αναφέρθηκε από τον συνήγορο υπεράσπισης της ξεκίνησε να παρακολουθείται από ψυχολόγο.

Μάλιστα, η μητέρα ενώ αρχικά δεν είχε καμία ένσταση στην απομάκρυνση του παιδιού της από κοντά της λόγω των ψυχολογικών της προβλημάτων, όπως αναφέρει αρμόδια πηγή στο ThemaOnline πλέον ζήτησε να το επισκέπτεται.


Ο συνήγορος υπεράσπιση της ανάφερε ότι η πελάτης του προσπαθεί να κάνει μια καινούργια αρχή στην ζωή της και ότι συνταγματικά δικαιούται να βλέπει το παιδί της. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει παντρευτεί και είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της. Ωστόσο, αναμένεται η εκδίκαση της υπόθεσης με μάρτυρες που θα κληθούν στο δικαστήριο που όπως μας αναφέρθηκε είδαν την 23χρονη να κτυπάει το παιδί ης.


Αξίζει να σημειωθεί ότι το 21 μηνών βρέφος είχε μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας την Κυριακή (17/02) και υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις. Όπως είχε αποκαλύψει το ThemaOnline από τις εν λόγω εξετάσεις στο βρέφος, διαφάνηκε ότι φέρει μώλωπες σε διάφορα μέρη του σώματος του, φρέσκιες γρατζουνιές, κακώσεις, ενώ στην πλάτη του φάνηκε να υπάρχει επουλωμένο τραύμα που κατά πάσα πιθανότητα να οφείλεται σε κάψιμο από τσιγάρο.


Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου κατέληξε στο συμπέρασμα ότι έγινε κατ’ επανάληψη κακοποίηση στο 21 μηνών βρέφος -λόγω του χαρακτήρα των τραυμάτων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top