ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μόνο με ΥΠΟΓΡΑΦΗ θα είναι σίγουροι – Το ΠΑΛΕΥΕΙ για άλλον έναν ο Κονναφής

Μόνο με ΥΠΟΓΡΑΦΗ θα είναι σίγουροι – Το ΠΑΛΕΥΕΙ για άλλον έναν ο Κονναφής

Ο Άρνο Τζουμ προφορικά παρουσιάστηκε θετικός στην πρόταση που του κοινοποίησε ο ποδοσφαιρικός διευθυντής του Απόλλωνα Πέτρος Κονναφής.

Όμως, ακόμα δεν έχει βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο, γεγονός που αναγκάζει τους ανθρώπους που κάνουν τον προγραμματισμό, να σκέφτονται εναλλακτικές λύσεις.

Πληροφορίες λένε ότι το πακέτο προσφοράς του Απόλλωνα, προνοεί διετές κλειστό συμβόλαιο, με απολαβές γύρω στις 200 χιλιάδες ευρώ ετησίως, συν μερικά μπόνους.

Ουσιαστικά η Λεμεσιανή ομάδα προσφέρει περισσότερα λεφτά στον διεθνή Καμερουνέζο μέσο, σε σχέση με αυτά που… έμεναν στην τσέπη του τα τελευταία χρόνια που ήταν στην Χαρτς Σκωτίας. Επειδή είναι μικρότερο το ποσοστό φορολογίας στην Κύπρο, σε σχέση με την Σκωτία.

Το παλεύει ο Πέτρος Κονναφής, να κλείσει πριν αρχίσει η προετοιμασία και τον κεντρικό επιθετικό. Επειδή ψάχνουν παίχτη που θα κάνει τη διαφορά, αποφάσισαν ότι θα διαθέσουν το πιο μεγάλο κονδύλι, απ’ όλους τους νέους παίχτες που θα φέρουν την ομάδα αυτό το Καλοκαίρι.

Το όνομα του Βορειοιρλανδού Λάφερτι, που βγήκε πριν δυο εβδομάδες από δημοσιεύματα στην Σκωτία, δεν είναι στη λίστα.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top