ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: ‘Εφοήθηκα’ - Oι δύο Ε/κ ισχυρίζονται πως δεν γνώριζαν ότι κατείχαν κοκαΐνη

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: ‘Εφοήθηκα’ - Oι δύο Ε/κ ισχυρίζονται πως δεν γνώριζαν ότι κατείχαν κοκαΐνη

Σε φόβο απέδωσε τις αντιδράσεις του ο 34χρονος οδηγός που καταδιώχθηκε και συνελήφθη μαζί με τον 45χρονο συνοδηγό, τις πρωινές ώρες της Τρίτης 11/06, στην οδό Αγίας Μαρίνας στον Κοτσιάτη 

Της Γεωργίας Παππούτα  

Μετά από παρακολούθηση μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν το όχημα και ο οδηγός στην προσπάθεια του να διαφύγει ανέπτυξε αρχικά μεγάλη ταχύτητα, ενώ στην συνέχεια κινήθηκε με πισινή ταχύτητα, προσκρούοντας στο υπηρεσιακό όχημα, στο οποίο προκάλεσε υλικές ζημιές. 

Οι δύο επιβαίνοντες του αυτοκινήτου κλείδωσαν τις πόρτες, έκλεισαν τα παράθυρα και αρνούνταν να ανοίξουν. Τα μέλη της ΥΚΑΝ αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν βία σπάζοντας τα παράθυρα του οχήματος και αφαίρεσαν τα κλειδιά από τη μίζα για να επιτύχουν την πλήρη ακινητοποίηση του αυτοκινήτου. 

Κατά την διάρκεια της σύλληψης τους ο 34χρονος οδηγός ανάφερε στα μέλη της ΥΚΑΝ ότι φοβήθηκε και γι’ αυτό αντέδρασε έτσι, ενώ ο 34χρονος συνοδηγός ανάφερε: ‘εν ξέρω γιατί έβαλε πισινή τούτος, εν εκατάλαβα τι έκαμε’. 

Για τα 30γρ κοκαΐνης που εντοπίστηκε στο όχημα του 34χρονου ανάφεραν ότι δεν γνώριζαν οτιδήποτε, ούτε τι είναι.  

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν το πρωί της Τρίτης (11/06) στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, όπου εγκρίθηκε η τετραήμερη προσωποκράτηση τους.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top