ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Λιλλήκας: «Δεν θέλω να γεράσω στην πολιτική» - Ο τομέας απασχόλησής του μετά τη Συμμαχία – VIDEO

Γ. Λιλλήκας: «Δεν θέλω να γεράσω στην πολιτική» - Ο τομέας απασχόλησής του μετά τη Συμμαχία – VIDEO

Αιχμές για αποχώρησή του από την πολιτική ζωή του τόπου μας, άφησε ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών, Γιώργος Λιλλήκας.

Ο κύριος Λιλλήκας βρέθηκε καλεσμένος στο στούντιο της απογευματινής εκπομπής «Η αλήθεια καίει», στην τηλεόραση του Capital.

Η συζήτηση με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Σούγλη, ξεκίνησε με το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, όπου η συνεργασία των Οικολόγων – Συμμαχιας, γνώρισε μια μεγάλη πολιτική ήττα, με τα χαμηλά ποσοστά που συγκέντρωσε.

Ποσοστά χαμηλότερα και από την νεοεμφανιζόμενη Δημοκρατική Παράταξη.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών, ανέφερε πως τον Οκτώβριο του 2019, πραγματοποιείται εκλογικό συνέδριο εντός της Συμμαχίας Πολιτών για ανανέωση του κόμματος, όπως ανέφερε ο κύριος Λιλλήκας.

Ο Γιώργος Λιλλήκας είπε πως οι βλέψεις του είναι σε νέα παιδιά που γνώρισε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας για τις εκλογές. Άτομα όπως είπε ο κύριος Λιλλήκας, που βρίσκονται εκτός της πολιτικής, μορφωμένους που μπορούν να φέρουν νέες ιδέες τόσο στο κόμμα όσο και στο νησί μας.

«Εδώ και μερικά χρόνια έχω μπει στην λογική-σκέψη του ότι ήρθε η ώρα να κλείσει ένας κύκλος στη ζωή μου. Θεωρώ ότι πρόσφερα ό,τι πρόσφερα. Ποτέ δεν ήθελα να γεράσω στην πολιτική και δεν θέλω να γεράσω στην πολιτική και νομίζω ήρθε η ώρα να κάνω κάποια άλλα πράγματα στη ζωή μου που με ενδιέφεραν πάντοτε και τα παρέλειψα», ήταν η απάντηση του Γιώργου Λιλλήκα κληθείς να απαντήσει εάν νομίζει πως έκλεισε ο κύκλος του στην πολιτική.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=gW3LMSRM3bU

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διοικητική έρευνα διέταξε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top