ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ 35ΧΡΟΝΟΥ: Η «συνδρομή» του υπόπτου στην ανεύρεση της Σιέρα – «Φαινόταν ψύχραιμος» - VIDEO

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ 35ΧΡΟΝΟΥ: Η «συνδρομή» του υπόπτου στην ανεύρεση της Σιέρα – «Φαινόταν ψύχραιμος» - VIDEO

Για την ανεύρεση της σορού της 6χρονης Σιέρα και την όλη επιχείρηση ανασυρτής των σορών, μίλησε στην μεσημβρινή εκπομπή της τηλεόρασης του Sigma o Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Μιλώντας για την ανεύρεση της έβδομης και τελευταίας σορού, ο κύριος Τράγκολας ανέφερε πως «κάποια πράγματα έπαιξαν καθοριστικό ρόλο».

Ο κύριος Τράγκολας μίλησε για φωτογραφίες που έφτασαν κοντά τους από το ΤΑΕ αλλά και άλλες πηγές. Φωτογραφίες που τους ώθησαν να ζητήσουν διευκρινίσεις για την ακριβή τοποθεσία που έριξε τη σορό της 6χρνης Σιέρα μέσα στη Λίμνη Μεμί.

«Οποιεσδήποτε πληροφορίες μας έδωσε ήταν πραγματικές», τόνισε ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

«Παρακαλέσαμε το ΤΑΕ να φέρει τον δράστη. Οι πρώτες πληροφορίες που μας έδωσε ήταν πραγματικές. Του υποβάλαμε ερωτήματα διευκρινιστικού χαρακτήρα, επειδή δεν θυμόταν, ήταν συγχυσμένο», είπε ο κύριος Τράγκολας.

Στη συνέχεια ο Μάρκος Τράγκολας είπε «υπολογίσαμε ότι έπρεπε να ψάξουμε γύρω στα 20 μέτρα δεξιότερα μέσα σε καλαμιώνες. Φύγαμε από τις ρομποτικές κάμερες αμέσως και έγινε η κατάδυση του δύτη και γι’ αυτό μέσα σε μια ώρα είχαμε αποτέλεσμα. Μέσα στους καλαμιώνες το παιδί ήταν παγιδευμένο εκεί πέρα».

Ο κύριος Τράγκολας, ανέφερε πως η ανεύρεση του άψυχου σώματος του μικρού παιδιού αποδεικνύει και το προηγούμενο πλάνο, για αφαίρεση πέντε μέτρων νερού από την επιφάνεια της λίμνης.

Όσον αφορά την συνομιλία τους με τον ύποπτο, ο κύριος Τράγκολας ανέφερε πως «οφείλω να πω ότι απάντησε σε όλα μας τα ερωτήματα», ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε πως «φαινόταν ψύχραιμος»

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=A4Sa4nOeJAc

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top