ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γκραν Πρι Ισπανίας: Έκανε… ΠΑΡΤΙ μέσα στο «σπίτι» του Μάρκεθ ο Κουαρταραρό! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Γκραν Πρι Ισπανίας: Έκανε… ΠΑΡΤΙ μέσα στο «σπίτι» του Μάρκεθ ο Κουαρταραρό! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο rookie Φάμπιο Κουαρταραρό, κάνοντας έναν καταπληκτικό γύρο, πήρε την pole position μέσα στο σπίτι του Μαρκ Μάρκεθ που έμεινε δεύτερος. Τρίτος ο Μάβερικ Βινιάλες.

Είναι μόλις 20 ετών και στην πρώτη του σεζόν στο Moto GP δημιουργεί -κάποιες φορές- προβλήματα στον Μαρκ Μάρκεθ, δείχνοντας πως ίσως δεν είναι ανίκητος.

Ο Φάμπιο Κουαρταραρό το έκανε ξανά, και αυτή τη φορά μέσα στην Ισπανία στο σπίτι του παγκόσμιου πρωταθλητή δίκαιωσε όσους τον χαρακτηρίζουν ως τον νέο Μαρκ Μάρκεθ.

Ο Γάλλος βέβαια είχε και την τύχη με το μέρος του, καθώς ο Μαρκ θα έπαιρνε την pole αν δεν έκανε λάθος στον τελευταίο του γύρο- ένα λάθος που τον άφησε στη δεύτερη θέση.

Ο Μάβερικ Βινιάλες ακολούθησε πίσω από τον Μάρκεθ, με τους Φράνκο Μορμπιντέλι και τον «επίμονο» Βαλεντίνο Ρόσι να κλείνουν την πεντάδα. Το εντυπωσιακό είναι πως στις πέντε πρώτες θέσεις, τις τέσσερις τις έχουν οι Yamaha!

Οι δύο Ducati των Ντοβιτσιόζο και Πετρούτσι αντιμετώπισαν μερικά προβήματα και έμειναν στην 6η και 7η θέση αντίστοιχα, ενώ ο Ρινς που είχε πτώση στο Q2 θα ξεκινήσει αύριο από την 8η θέση.

Την δεκάδα έκλεισαν ο Κράτσλοου και ο, για άλλη μια φορά μέτριος, team mate του Μάρκεθ, Χόρχε Λορένθο.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top