ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του pit bull που ξυλοκόπησε γυναίκα – Ύποπτος για τις επιθέσεις γάτων στο πάρκο Αθαλάσσας

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του pit bull που ξυλοκόπησε γυναίκα – Ύποπτος για τις επιθέσεις γάτων στο πάρκο Αθαλάσσας

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο 30χρονος Πόντιος, που αναζητούσαν το τελευταίο 24ωρο οι αρχές, για υπόθεση επίθεσης εναντίον γυναίκας, η οποία τον κάλεσε να βάλει λουρί στον σκύλο του κατά τη διάρκεια της βόλτας τους.

Ο ιδιοκτήτης του pit bull, που χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα επιθετικός περπατούσε το απόγευμα στην γειτονιά έχοντας ελεύθερο το σκύλο του.

Όταν η γυναίκα τον κάλεσε να περάσει λουρί στο σκύλο του, ο 30χρονος της επιτέθηκε και την γρονθοκόπησε, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Σήμερα το πρωί η Αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε τον ύποπτο ιδιοκτήτη του σκύλου.

Στο μεταξύ, υπάρχουν υποψίες ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που σύχναζε στο πάρκο Αθαλάσσας τους τελευταίους μήνες και άφηνε ελεύθερο τον σκύλο του, για να επιτίθεται σε γάτους.

Εδώ και λίγο καιρό, εντοπίζονται νεκροί γάτοι στο πάρκο, από επιθέσεις σκύλου pit bull, οι οποίες έχουν αναστατώσει τους επισκέπτες του συγκεκριμένου πάρκου που εντοπίζουν τα  διαμελισμένα γατιά.

Η Αστυνομία απευθύνει έκκληση σε οποιοδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που να αφορά τις επιθέσεις εναντίον γατιών στο πάρκο της Αθαλάσσας να επικοινωνήσουν με τη γραμμή 1460.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



LIVE - Δημοτικές Εκλογές: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE - Δημοτικές Εκλογές: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top