ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η απάντηση σε όσους γκρινιάζουν για καθυστέρηση – Η εκκίνηση, η Ευρώπη, ο Ρομπέρζ, ο Τζουμ και… ο Κατάλογος Β΄

Η απάντηση σε όσους γκρινιάζουν για καθυστέρηση – Η εκκίνηση, η Ευρώπη, ο Ρομπέρζ, ο Τζουμ και… ο Κατάλογος Β΄

Αρκετοί φίλοι του Απόλλωνα λένε ότι οι υπεύθυνοι του προγραμματισμού, άργησαν να κλείσουν κάποιες υποθέσεις.

Επισήμως λένε τη γνωστή φράση, ότι «έχουν γνώση οι φύλακες». Εννοώντας ότι ξέρουν τι κάνουν αυτοί που σχεδιάζουν την ομάδα της αγωνιστικής περιόδου 2019-20 και ότι την κατάλληλη στιγμή, οι σημαντικές εκκρεμότητες που έχουν απομείνει.

Οι «κυανόλευκοι» αύριο αρχίζουν προετοιμασία στο προπονητικό κέντρο στο Κολόσσι. Η έναρξη των προπονήσεων δεν γίνεται με βιολιά και νταούλια, όπως μέχρι πριν μερικά χρόνια, που πήγαινε και πολλής κόσμος, για να αποθεώσει τους καινούργιους παίκτες.

Οι νέοι παίκτες – μέχρι στιγμής- είναι μόνο τρεις, ο διάδοχος του Μπρούνο Βάλε (θα νιώθουν περίεργα όσοι ζουν και εργάζονται στο Κολόσσι, αφού μετά από 7 χρόνια ο Πορτογάλος δεν θα είναι παρών), ο Ελβετός Ζοέλ Μολ, ο Γάλλος αριστερός μπακ Βενσάντ Μπεσάτ και ο Ισπανός εξτρέμ Ντιέγκο Αγκίρε.

Επιστρέφουν στο «σπίτι» που ανήκουν οι Ματία Σπόλιαριτς, Ιωάννης Πίττας και Αντρέας Καρώ. Ήταν δανεικοί σε άλλες ομάδες, ξέρουν ότι τουλάχιστον για τα πρώτα ευρωπαικά παιχνίδια, θα τους χρειαστεί ο προπονητής, από τη στιγμή που ακόμα, υπάρχουν αρκετές ανοικτές θέσεις στο ρόστερ.

Αύριο Τρίτη οι «κυανόλευκοι» θα μάθουν και τον πρώτο ευρωπαϊκό τους αντίπαλο, για τη νέα χρονιά. Για τις 16:30 είναι προγραμματισμένη η κλήρωση, για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Μεγάλα λόγια για τους στόχους στην Ευρώπη, δεν πρόκειται να πουν ούτε φέτος στη Λεμεσιανή ομάδα.

Όμως, από τη στιγμή που… έμαθαν το δρόμο, θα το παλέψουν για να μπουν ξανά στα γκρουπ της διοργάνωσης.

Υπάρχει σημαντικό οικονομικό κίνητρο, όχι μόνο για τα… ταμεία της ομάδας, αλλά και για τους παίκτες.

Σχεδιασμός

Για τον Βαλεντίν Ρομπέρζ, βγαίνει σε άλλα Μέσα, ότι ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης, καταβάλλει προσπάθειες να… αλλάξει τα δεδομένα.

Να πείσει τον Γάλλο παίκτη, να ανακαλέσει την απόφαση που έλαβε πριν ένα και πλέον μήνα, μένοντας να τιμήσει το συμβόλαιο του στην ομάδα. Μέχρι στιγμής τουλάχιστον, δεν υπήρξε πληροφορία, ότι ο 32χρονος στόπερ έκανε στροφή 180 μοιρών.

Επιμένουν πάντως οι πληροφορίες που δώσαμε την περασμένη εβδομάδα, ότι δεν πρόκειται να αρχίσει προετοιμασία.

Για τη θέση κεντρικού χαφ, φαβορί παραμένει ο Άρνο Τζουμ, όμως εναπόκειται στους Κονναφή και Αυγουστή, μέχρι πότε θα περιμένουν την τελική απάντηση του διεθνούς Καμερουνέζου.

Δεν αποκλείεται ακόμα και το ενδεχόμενο να τον περιμένουν, μέχρι να ολοκληρώσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις στο Κόπα Άφρικα. Το πρώτο παιχνίδι του Καμερούν στην Αίγυπτο είναι στις 25 Ιουνίου.

Για κεντρικό επιθετικό, λέχθηκε δια στόματος Φανούρη Κωνσταντίνου, ότι έστειλαν προτάσεις σε δύο παίκτες και περιμένουν απαντήσεις. Δεν έδωσε καν «κλειδί», από ποιες χώρες κατάγονται οι παίκτες που τους ενδιαφέρουν.

Θα πάρουν και παίκτη που να αγωνίζεται δεξιά στην επίθεση, ο οποίος θα είναι για τον κατάλογο Β’. Όπως επίσης και κοινοτικό τερματοφύλακα για τον Κατάλογο Β’. Υπάρχει πιθανότητα να πάρουν και νεαρό Κύπριο τερματοφύλακα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top