ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μεταγραφικός «ΟΡΓΑΣΜΟΣ» στον Ολυμπιακό – Ανακοινώθηκαν ακόμα δύο παίκτες! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Μεταγραφικός «ΟΡΓΑΣΜΟΣ» στον Ολυμπιακό – Ανακοινώθηκαν ακόμα δύο παίκτες! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δύο ακόμη επιθετικούς που είχαν κλείσει εδώ και καιρό και ήδη κάνουν προετοιμασία με την ομάδα ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης ο Ολυμπιακός, τους Φιορίν Ντουρμισάι και Ούγκο Κάιπερς.

Ανήμερα της συμπλήρωσης 9 ετών από την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν όχι μία, όχι δύο αλλά τέσσερις μεταγραφές.

Μετά τους Σουντανί και Μπρούνο που ανακοινώθηκαν το απόγευμα της Τρίτης, οι Πειραιώτες το βράδυ της ίδιας μέρας ανακοίνωσαν και δύο ακόμη παίκτες που είχαν κλείσει εδώ και καιρό και ήδη φυσικά προετοιμάζονται με την υπόλοιπη ομάδα στου Ρέντη ενόψει της νέας σεζόν.

Πρόκειται φυσικά για τους Φιορίν Ντουρμισάι και Ούγκο Κάιπερς, οι οποίοι στο επόμενο διάστημα θα κληθούν να πείσουν τον Πέδρο Μαρτίνς ότι αξίζουν μια θέση στο ρόστερ της αγωνιστικής περιόδου 2019-20.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Κάιπερς ανέφερε: «Εχω τεράστια υπερηφάνεια που θα φοράω τα χρώματα αυτής της μεγάλης ομάδας και ανυπομονώ πάρα πολύ να αποτελέσω μέρος αυτής της οικογένειας. Εχω ακούσει για τους φιλάθλους, ξέρω ότι είναι πάρα πολύ θερμοί, πάρα πολύ ενθουσιώδεις και ανυπομονώ να τους το ανταποδώσω στον αγωνιστικό χώρο».

Η δήλωση του Ντουρμισάι στο κανάλι της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Πιστεύω πως αυτήν την ημέρα θα την θυμάμαι για πάντα στην ζωή μου. Πιστεύω πως σίγουρα όλα τα παιδιά στην Ελλάδα έχουν όνειρό τους να παίξουν στον Ολυμπιακό. Να έρθουν κάποια στιγμή στο Λιμάνι. Έτσι είμαι και εγώ. Οπότε θα ήθελα να βοηθήσω στο έπακρο την ομάδα να κατακτήσει όσους περισσότερους τίτλους μπορεί.

Εννοείται πως ανυπομονώ και θα ήθελα να παίξω στο Καραϊσκάκη και μπροστά στον κόσμο. Να νιώσω όλη αυτήν την ζεστή αύρα και την ατμόσφαιρα που υπάρχει, πόσο μάλλον στην Θύρα 7 και στο Καραϊσκάκη».

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top