ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αγωγή κατά της ΑΕΛ λόγω πρωταθλήματος – Ζητούν εξαίρεση δικαστή λόγω θυγατέρας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αγωγή κατά της ΑΕΛ λόγω πρωταθλήματος – Ζητούν εξαίρεση δικαστή λόγω θυγατέρας

16 πρόσωπα αξιώνουν αποζημιώσεις από την ΑΕΛ λόγω ζημιών στα σπίτια τους το 2012, όταν η ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα, ενώ ζητούν και εξαίρεση δικαστή από την διαδικασία.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», οι 16 αιτητές που κατέθεσαν την αγωγή εναντίον της ΑΕΛ, ζητούν μετά από επτά χρόνια την εξαίρεση δικαστή από την δικαστική διαδικασία, αφού πληροφορήθηκαν ότι η κόρη του εργάζεται σε δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί τρεις εναγόμενους.

Σημειώνεται ότι η αγωγή στρέφεται κατά της ΑΕΛ, του ΣΥΦΑΕΛ, του τότε Αρχηγού της Αστυνομίας, του Γενικού Εισαγγελέα, του αστυνομικού διευθυντή Λεμεσού, του δήμου αλλά και δημάρχου Λεμεσού, αλλά και άλλων, για ζημιές από φιλάθλους της λεμεσιανής ομάδας στις οικίες τους, από τους πανηγυρισμούς όταν κατέκτησαν το πρωτάθλημα.

Η αγωγή ορίστηκε αρχικά στις 21/5/2017, ωστόσο οι ενάγοντες καθυστέρησαν να εμφανιστούν, επειδή από λάθος πήγαν σε άλλη αίθουσα, με το δικαστήριο να τους απορρίπτει. Στην συνέχεια, αφού το δικαστήριο πληροφορήθηκε για το λάθος, παραμέρισε την πρώτη απόφασή του, ωστόσο επιδίκασε 12.500 ευρώ δικηγορικά έξοδα, άμεσα πληρωτέα.

Με ένορκη δήλωση, μια εκ των 16 εναγόντων αμφισβήτησε την αμεροληψία του δικαστή που ανέλαβε την υπόθεση, γιατί όπως ανέφερε σε ένορκη δήλωσή της, πληροφορήθηκε για την σχέση της κόρης του δικαστή με δικηγορικό γραφείο κάποιων εκ των εναγόντων.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα του «Φιλελεύθερου», για τον εν λόγω δικαστή δεν είναι η πρώτη φορά που ζητείται η εξαίρεσή του από υπόθεση, λόγω της ανάμιξης του με την ΑΕΛ.

Πάντως, σημειώνεται ότι ο δικαστής δεν αρνήθηκε την σχέση του με την ΑΕΛ, αλλά αρνήθηκε να εξαιρεθεί από την υπόθεση. Η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί πλέον από άλλο δικαστήριο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Ευρωεκλογές ενόψει των διπλών εκλογών της 9ης Ιουνίου. Η υποβολή πραγματοποιήθηκε σήμερα (24/04) το πρωί στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία. Σημειώνεται ότι αύριο, Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, δημάρχων, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και μελών των Σχολικών Εφορειών και την Δευτέρα 29 Απριλίου, η υποβολή για την ανάδειξη κοινοταρχών και μελών Κοινοτικών Συμβουλίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top