ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Mε παιδικά χαμόγελα πλημμύρησε το PAUL Boulangerie – Patisserie – Bistro – Cafe στην Ζήνας Κάνθερ!

Mε παιδικά χαμόγελα πλημμύρησε το PAUL Boulangerie – Patisserie – Bistro – Cafe στην Ζήνας Κάνθερ!

Ένα μοναδικό πρωινό έζησαν οι μαθητές από το Γαλλοκυπριακό Σχολείο Λευκωσίας, στο PAUL Boulangerie – Patisserie – Bistro - Cafe.


Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις του PAUL στην Ζήνας Κάνθερ και πιο συγκεκριμένα να πάρουν μέρος στην παρασκευή τόσο γλυκών, όσo και ψωμιών με την βοήθεια των καταξιωμένων Brand Boulanger - Παναγιώτη Λουκά και Pâtissier - Μαρίας Σαρρή.


Έμαθαν από κοντά για τις συνταγές και τα προϊόντα του PAUL τα οποία παρασκευάζονται με άριστης ποιότητας πρώτες ύλες και προσφέρονται σε ολόκληρο τον κόσμο, παρασκευασμένα με άριστης ποιότητας πρώτες ύλες, εδώ και 130 χρόνια καθώς και για το φημισμένο αλεύρι από σιτάρι που καλλιεργείται σε περισσότερες από 300 φάρμες αποκλειστικά για τα PAUL.


Όλα τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να πάρουν μαζί τους τόσο το ψωμί όσο και τις τάρτες που παρασκεύασαν καθώς και να απολαύσουν φρέσκα αρτοσκευάσματα εντός του χώρου.


Να αναφέρουμε ότι το PAUL Boulangerie – Patisserie – Bistro – Café, στην Ζήνας Κάνθερ στο κέντρο της Λευκωσίας, αποτελεί το πρώτο εστιατόριο της αλυσίδας, όπου σε ταξιδεύει στην Γαλλία, με την μοναδική αρχιτεκτονική του καθώς και την εντυπωσιακή εξωτερική του βεράντα, περιλαμβάνει εκτός του παραδοσιακού γαλλικού αρτοποιείου και ζαχαροπλαστείου, το εστιατόριο καθώς και το cafe του με το δικό του αποκλειστικό χαρμάνι Lavazza.


Να σημειώσουμε ότι αυτή την περίοδο μπορείτε να απολαύσετε και γεύσεις από το καινούριο του μενού τόσο στο εστιατόριο της Ζήνας Κάνθερ όσο και στο νέο κατάστημα στο Mall of Cyprus!


Rendez-vous στο PAUL για ακόμα περισσότερες εκπλήξεις!

Πληροφορίες στο 22 029377
FB - https://www.facebook.com/PAUL1889.Cyprus/
IG - https://www.instagram.com/paulcyprus/

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top