ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποθέωση για τον Βράνιες στην Αθήνα! (BINTEO)

Αποθέωση για τον Βράνιες στην Αθήνα! (BINTEO)

Ο Όγκνιεν Βράνιες έφτασε στην Αθήνα λίγο μετά τις 16:00 και γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς της ΑΕΚ που τον περίμεναν στο «Ελ. Βενιζέλος». (VIDEO)

Με μικρή καθυστέρηση προσγειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Όγκνιεν Βράνιες. Ο Βόσνιος στόπερ, που επιστρέφει ύστερα από μία σεζόν, γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους της Ένωσης, οι οποίοι τον περίμεναν στο αεροδρόμιο.

Ο 30χρονος στόπερ θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια, αν όλα κυλήσουν ομαλά, θα υπογράψει το συμβόλαιό του. Θυμίζουμε πως η ΑΕΚ τον απέκτησε με τη μορφή δανεισμού από την Άντερλεχτ, χωρίς να έχει συμπεριληφθεί κάποια οψιόν αγοράς στη συμφωνία των δύο ομάδων.

Τον Βόσνιο στόπερ περίμεναν στο αεροδρόμιο άνθρωποι της ΑΕΚ προκειμένου να τον πάνε στα γραφεία για τα διαδικαστικά.

Δείτε το video του Sport24.gr:

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top