ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Λύτρωση της μάνας των δολοφονημένων - ‘Τα παιδιά μου δικαιώθηκαν, κι εσύ θα ζεις στην κόλαση’

ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Λύτρωση της μάνας των δολοφονημένων - ‘Τα παιδιά μου δικαιώθηκαν, κι εσύ θα ζεις στην κόλαση’

'Τα παιδιά μου πέταξαν, δικαιώθηκαν, είναι στον παράδεισο και εσύ θα ζεις στην κόλαση'.

Είναι η φράση που φέρεται να είπε η μάνα των αδικοχαμένων Κωνσταντίνου και Παράσχου Ντορζή, μόλις το Ανώτατο καταδίκαζε των φονιά των γιών της Χρίστο Θωμά σε τρεις φορές ισόβια (διαδοχικές ποινές).

Και αποδίδει συνάμα τον τρόπο που αισθάνθηκαν οι συγγενείς των αδικοχαμένων που ήταν ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι με την πρωτόδικη απόφαση. Θυμίζουμε ότι ο Χρίστος Θωμά που αφαίρεσε με τόση βιαότητα τη ζωή των αδερφών Ντορζή και του Αιμίλιου Μιλτιάδους, καταδικάστηκε από το πρωτόδικο δικαστήριο για ανθρωποκτονία. Απόφαση που ανατράπηκε το πρωί της Τετάρτης (26/06).

Τα πιο πάνω λόγια που είπε η μάνα, τα μεταφέρει ο μεγαλύτερος αδερφός του Παράσχου και του Κωνσταντίνου, ο Γιάννης Ντορζής.

Ο τελευταίος με μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook κατέεγραψε τα συναισθήματά του για την σημερινή ημέρα κι εξέφρασε θερμές ευχαριστίες στον δικηγόρο της Δημοκρατίας Ανδρέα Αριστείδη που χειρίστηκε την υπόθεση που τελεσιδίκησε δικαιώνοντας την οικογένεια των Ντορζήδων.

 

Παρουσιάζουμε αυτούσιο το σημείωμα του Γιάννη:

 

“Μετά απο τέσσερα ολόκληρα χρόνια ήρθε η στιγμή της δικαιοσης.. Σήμερα έπεσε η αυλαία, σήμερα δικαιώθηκαν τρία παλικάρια, σήμερα έλαμψε ο ουρανός.

07:00 η ώρα το πρωί είμαστε όλοι έτοιμοι, μπαίνουμε στο αμάξι, επικρατεί σιωπή.. Η μόνη πρόταση: "ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ" και μαζί το απόλυτο άγχος...

09:30, φωνάζουν η δική ξεκινάει... Τα πόδια τρέμουν, η καρδιά κοντεύει να σπάσει..

Ο δικαστής αρχίζει να διαβάζει... Τον κοιτάμε με αγωνία κρεμμόμαστε απο το χείλη του, ν' ακούσουμε ΝΑΙ αυτά τα παιδιά σε εκείνο το parking, σε εκείνα τα στενά της οδού ανεξαρτησίας, ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ!!

 

° ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΥΠΌΘΕΣΗ Η ΙΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΧΕΙ ΒΆΝΑΥΣΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΕΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΧΕΙ ΒΥΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΠΈΝΘΟΣ ΤΡΕΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ. ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ ΕΧΕΙ ΧΩΡΙΣΤΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΓΕΓΩΝΟΤΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΤΟ ΘΥΜΑ. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΔΙΑΔΟΧΙΚΩΝ ΠΟΙΝΩΝ..

Στο άκουσμα αυτών των λέξεων η ψυχή άρχιζε να γαληνεύει και να γελάει...

 

Κοίταξα προς το μέρος αυτού του "ΦΟΝΙΑ". Τον βλέπω να σκύβει το κεφάλι και μετά να ακουω μια φωνή να λέει:" ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΠΕΤΑΞΑΝ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ!!".

Ήταν η μάνα τους, ο ΒΡΑΧΟΣ μας, όπως την αποκαλώ... Αυτής που της έφεραν τα παιδιά της κλεισμένα μέσα σε ενα άσπρο φέρετρο, αυτής που τόσα χρόνια περίμενε να δικαιωθούν τα παιδιά της... Και τώρα το μόνο που της μένει; Ένα παιδί από τα σπλαχνα του παιδιού της, να το βλέπει να μεγαλώνει, να χαμογελάει και μετά ν' αντάμωσει με εκείνα τα παιδιά που ήταν γεμάτα ζωη! Τα σπλάχνα της!

Και ο πατέρας -να μην το ξεχνάμε:"ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΤΕΛΙΚΆ".

Αυτός που είχε πάντα καμάρι τα αρσενικά της οικογένειας του... Αυτός ο πατέρας που λύγισε, αυτος που έκλαψε και ο δεύτερος μου βραχος...

Και θα κλείσω με ένα μεγάλο ευχαριστώ απο την καρδια στον γενικό εισαγγελέα που μας εκανε ξανα να εμπιστευτουμε την δικαιοσύνη.. Ενα ακομη μεγάλο ευχαριστώ στον άνθρωπο που τοσα χρονια ήταν διπλα μας και πίστεψε και έβγαλε εις πέρας την υπόθεση αυτή.. Α. Α.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΠΑΡΑΣΧΟΣ - ΑΙΜΙΛΙΟΣ

ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ

ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ!!”.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top