ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν τα έβαψε και μαύρα με Γιαννιώτα ο Τιμούρ – Περιμένει για Αρτυματά και… οι επόμενες κινήσεις

Δεν τα έβαψε και μαύρα με Γιαννιώτα ο Τιμούρ – Περιμένει για Αρτυματά και… οι επόμενες κινήσεις

Ο Γιάννης Γιαννιώτας χάθηκε για την Ανόρθωση, αλλά δεν τα… «εβαψε και μαύρα» ο Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος ναι μεν ήθελε τον παίκτη, αλλά ξέρει ότι με τα λεφτά που θα έδιναν στον Ελλαδίτη, μπορούν να βρουν και άλλο ποιοτικό ακραίο χαφ, αν «σκανάρουν» πολύ προσεκτικά την αγορά.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Γεωργιανός τεχνικός δεν βιάζεται να ολοκληρώσει το ρόστερ του από την στιγμή που η ομάδα του δεν αγωνίζεται στην Ευρώπη και θέλει να είναι απόλυτα σίγουρος για επιλογές που θα κάνει.

Παράλληλα, περιμένει υπομονετικά τη συνέχεια του… «σίριαλ Αρτυματάς», με τα δεδομένα να παραμένουν ως έχουν. Ο παίκτης έχει συμφωνήσει με την Ανόρθωση για τριετές συμβόλαιο και θέλει πολύ να συνεργαστεί ξανά με τον Κετσπάγια (γι΄ αυτό άλλωστε και απέρριψε την ΑΕΚ), όμως ο ΑΠΟΕΛ αξιώνει περισσότερα χρήματα για να ολοκληρωθεί το deal, τα οποία η «Κυρία» δεν δείχνει διατεθειμένη να τα δώσει.

Στο μεταξύ, στις προπονήσεις της Ανόρθωσης θα ενσωματωθούν από αύριο Δευτέρα (01/07), οι Λόρια και Μαργκάσα που πήραν επιπλέον άδεια λόγω των υποχρεώσεων που είχαν με τις Εθνικές τους ομάδες, ενώ αναμένεται το επίσημο φιρμάνι για την απόκτηση του Βργκοτς και η οριστική απόφαση του Τιμούρ για τον υπό δοκιμή, Νταουσβίλι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top