ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ - ΕΚΡΗΞΗ: Εκκένωσαν σπίτια – «Μπορεί να είναι βόμβα που δεν έχει εκραγεί» - VIDEO & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ - ΕΚΡΗΞΗ: Εκκένωσαν σπίτια – «Μπορεί να είναι βόμβα που δεν έχει εκραγεί» - VIDEO & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οι ‘αρχές’ των κατεχομένων, μετά την πτώση αντικειμένου και την έκρηξη που προκάλεσε αλλά και την πυρκαγιά, εκκένωσαν σπίτια που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση, σύμφωνα με τ/κ μέσα.

Όπως αναφέρεται, η «αστυνομία» των κατεχομένων εκκένωσε σπίτια, πιστεύοντας πως θραύσματα που εντοπίστηκαν θα μπορούσαν να είναι βόμβες που δεν έχουν εκραγεί.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ένα αντικείμενο, το οποίο πιστεύεται ότι είναι κομμάτι του πρώτου, εντοπίστηκε σε κήπο σπιτιού στο Δίκωμο, ενώ η έκρηξη σημειώθηκε στο χωριό Βουνό στην κατεχόμενη Κερύνεια.

Όπως μεταδίδεται, τα δύο σενάρια που εξετάζονται. Είτε αν πρόκειται για πύραυλο ο οποίος κατευθυνόταν προς τη Συρία και αναχαιτιστικέ είτε αν πρόκειται για μη επανδρωμένο αεροσκάφος αγνώστου προελεύσεως.

Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Πρόδρομο Προδρόμου, οι Κυπριακή Δημοκρατία, δεν έτυχε κάποιας συγκεκριμένης ενημέρωσης για το περιστατικό, παρά όσων μεταδίδονται από τα κατεχόμενα. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top