ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Όσα είπε στους ανακριτές για τα 16.000 ευρώ ο 49χρονος – ‘Εν θα μείνει έτσι τούτο’

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Όσα είπε στους ανακριτές για τα 16.000 ευρώ ο 49χρονος – ‘Εν θα μείνει έτσι τούτο’

Οικονομίες που έκανε ο ίδιος τα 16.000 ευρώ που εντοπίστηκαν στην κατοχή του, ανάφερε ο 49χρονος στους ανακριτές της υπόθεσης.

Συγκεκριμένα, ο 49χρονος Ελληνοκύπριος θεωρείται ύποπτος για παράνομη κατοχή περιουσίας, πρόκληση ανησυχίας, επίθεση, παρεμπόδιση αστυνομικού, διασάλευση ειρήνης και για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Ο 49χρονος όπως πληροφορούμαστε απασχόλησε στο παρελθόν την Αστυνομία για διάφορα αδικήματα, μεταξύ αυτών και ναρκωτικά.

Ανακρινόμενος ο 49χρονος ύποπτος, ισχυρίστηκε ότι είναι άνεργος και τα χρήματα είναι οικονομίες που έκανε και τα είχε στην κατοχή του με σκοπό να αγοράσει αυθημερόν αυτοκίνητο.

Υπενθυμίζουμε ότι σε έρευνα που του διενεργήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (01/07/19), ο ίδιος φέρεται να φώναζε και να διαμαρτυρόταν, ενώ όταν εντοπίστηκαν στην κατοχή του 16.000 ευρώ είπε στους αστυνομικούς: «Εν να σου δώκω λοαρκασμό εσένα που τα ήβρα, έκλεψα τα ρε, ίντα που να μου κάμεις», ενώ συνέχισε αναφέροντας «εν θα μείνει έτσι τούτο».

Όταν τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη του ο ίδιος φέρεται να έσπρωξε αστυνομικό. Το πρωί της Τρίτης (02/07) ο ίδιος δεν παραδέχθηκε οτιδήποτε, ενώ το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας ενέκρινε το αίτημα διήμερης προσωποκράτησης του.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Γεωργία Παππούτα

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top